Beskrivning

Concept SkiErg fristÄende Svart.-med Fabriksgaranti & ProvtrÀna nya & begagnade Concept SkiErg fristÄende Stakmaskiner hos GymPartner

Concept SkiErg fristÄende Svart. Behöver du anvÀnda en billig Concept SkiErg Stakmaskiner privat bruk, eller ett större antal till exempelvis ett fitnesscenter? Nya & begagnade Concept SkiErg Stakmaskiner, hos GymPartner Sweden har vi Sveriges bÀsta Concept SkiErg Stakmaskiner till förnuftiga priser!

Concept SkiErg fristÄende Svart

Kontakta oss dÄ redan nu för att fÄ ett fördelaktigt avtal. Vi hjÀlper dig med att hitta en billig Concept SkiErg Stakmaskiner som passar ditt behov.

Concept SkiErg FristÄende Svart. Stakmaskin frÄn GymPartner

 1. Har följande: Hjul för enkel och smidig hantering. Ram i svart pulverlack. LĂ€ngd 132 cm , Bredd 61 cm, Höjd 216 cm
 2. SkiErg för bÄde stakning och klassisk vÀxelarmsteknik.
 3. Vikt SkiErg 21 kg, Vikt Floorstand 16 kg
 4. PM5 Performance-monitor.
 5. Denna fristÄende stakergometer kommer med ett stabilt golvstativ som har bra fÀste för fotsulorna.
 6. SvÀnghjuls-utförandet minimerar bullret och maximerar kÀnslan av att
 7. FlÀkthjuls-dÀmpare för enkel instÀllning av motstÄnd.
 8. Ergonomiskt handtag för naturlig arm- och handstÀllning.
 9. Aluminiumskena klÀdd med rostfri stÄlskena ger sitsen en smidig rörelse.
 10. Justerbar monitorarm för kompakt förvaring
 11. Kompakt förvaring:
 12. Enkel att sÀtta ihop: verktyg och bildinstruktioner medföljer.
 13. Hjul gör den enkel att flytta.
 14. Concept SkiErg fristÄende Svart.
 15. Köp ny eller begagnad hos GymPartner Sweden

Concept SkiErg fristÄende Svart

Passar amatörskidÄkare, elitÄkare och dig som bara vill ha bra trÀning

 • PM5-monitor med bakgrundsbelysning och flera funktioner.
 • Monteras mot vĂ€gg.
 • LĂ€ttĂ€ndrat motstĂ„nd.
 • Ergonomiskt utformade handtag.

Concept SkiErg fristÄende Svart Àr en stakergometer med extremt naturlig rörelsebana. Den passar utmÀrkt för elitÄkaren som vill förbÀttra stakstyrkan, amatörÄkaren som vill tjuvstarta skidsÀsongen eller för motionÀren som bara Àr ute efter effektiv trÀning. GÄr att anvÀnda till klassisk stakning eller vÀxelarmsteknik och trÀnar bÄde armar, ben, rygg och core. Monitorn Àr kompatibel med flera olika pulsband.

 • MĂ„tt: Bredd nere 48,3 cm; bredd uppe 52 cm; djup 40,6 cm; höjd 212 cm.
 • Vikt: 20,9 kg.
 • Kan med fördel kombineras med SkiErg, Floorstand.

SÀrskilda villkor gÀllande köp av denna produkt:

 • Observera att denna produkt levereras separat frĂ„n GymPartner Sweden och mĂ„ste installeras av GymSupporten..
 • Inom fem (5) arbetsdagar kommer du bli kontaktad av ett GymSupportens fraktbolag för att göra upp om leveransdag och tid som passar dig.
 • Leverans sker till angiven postadress (till porten om du bor i lĂ€genhet).
 • Frakt ingĂ„r ej i priset vilket betyder att du kommer bli debiterad för den extra frakten. Observera att vid ett Ă„terköp sĂ„ debiteras du för returfrakten, upp till 1500 kr beroende pĂ„ produkt.
 • Vi kan erbjuda expressleverans frĂ„n denna produktkategori.
 • Garanti: 1 Ă„r

Finansiering av Concept SkiErg FristÄende Svart

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Concept SkiErg FristÄende Svart Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Concept SkiErg FristÄende Svart anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen.

För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner.

GymPartner Finance strĂ€var efter att ge företag nya idĂ©er om hur de anvĂ€nder utrustningen istĂ€llet för att Ă€ga den. VĂ„ra tjĂ€nster omfattar bl a hyra, leasing, sĂ€ljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgĂ„ngar.