Beskrivning

Fler MÀn trÀnar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP hemma & vÀljer extra 10 kgs vikter GrandMaster by MaXimus. Finns i Mölndalslagret

Fler MĂ€n trĂ€nar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus hemma och vĂ€ljer extra 10 kgs vikter vid köp av Bodypump set. Fler MĂ€n och starkare kvinnor trĂ€nar Tung-Bodypump och vill ha tyngre vikter och skivstĂ„ng som inte tar sĂ„ mycket plats i hemmet.

Fler MÀn trÀnar med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus

DĂ„ vi pĂ„ GymPartner har stora mĂ€ngder av det mesta inom styrketrĂ€ning och gym sĂ„ har vi satt ihop ett OSLAGBART SPECIALERBJUDANDE pĂ„ ett tungt kompakt set som vi kallar IRON BODYPUMP.

Fler MÀn trÀnar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus paket innehÄller följande:

Fler MĂ€n trĂ€nar Tung-Bodypump IRON BODYPUMP GrandMaster för effektiv hemmatrĂ€ning pĂ„ liten golvyta. Helt Perfekt HemmaGympaket av högsta kvalitet till dig sjĂ€lv eller nĂ„gon partner som vill komma i form!

Köp allt nedan för 1990 kr eller för styckpriserna nedan

  • Ny SkivstĂ„ng GrandMaster 5 kg Ord.pris 595 kr
  • 2 st Nya FjĂ€derlĂ„s GrandMaster Ord.pris 2 x 48 kr
  • 2 av varje Nya GrandMaster Viktskivor 50 kg:
  • Viktskivor 2 x 10kg = 2 x 685 kr
  • Viktskivor 6 x 5kg  = 6 x 360 kr
  • 2 st Nya 8 kgs Hexhantlar i gummi 835 kr
  • 2 st Nya 5 kgs Hantlar i Neoprene 345 kr
  • Abwheel-Maghjul för Effektiv CoretrĂ€ning frĂ„n GrandMaster 175 kr
  • Doorgym Smart HemmatrĂ€ning med Chins-Pullup-och MagrĂ€cke för dörrpost 695 kr

Vi sĂ€ljer IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus Tunga Bodypump-Set för 1990 kr.

Finansiering av IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Fler MÀn trÀnar Tung-Bodypump Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Fler MÀn trÀnar Tung-Bodypump anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen.

För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner.

GymPartner Finance strĂ€var efter att ge företag nya idĂ©er om hur de anvĂ€nder utrustningen istĂ€llet för att Ă€ga den.

VÄra tjÀnster omfattar bl a hyra, leasing, sÀljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgÄngar.

SkivstĂ„ngsstĂ€llning