Beskrivning

Indoor Walking 2 Àr den allra senaste formen grupptrÀning & erbjuder betydligt mer konditionstrÀning! Indoor Walking2 Àr originalet!

Indoor Walking 2. Denna Indoor Walking 2 anvÀnds vid Indoor Walking och Àr den allra senaste formen för trÀning i grupp och erbjuder betydligt mer Àn traditionell konditionstrÀning! IndoorWalking Àr originalet!

Med ett eget hemmagym med en Crosstrainer kommer det att hjÀlpa dig att kontinuerligt trÀna hela Äret. NÀr du har möjligheten till att trÀna hemma behöver du inte lÀngre stÀlla in trÀningen pÄ grund av regn eller snö.

Indoor Walking 2

TrÀningsformen för alla sÄvÀl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gÄ ner i vikt - men glöm inte elitidrottaren. Indoor Walking Àr en sÀker trÀningsmetod med lÄg belastningsrisk dÀr hela kroppen trÀnas, till skillnad mot vedertagna trÀningspass. Denna högeffektiva trÀningsmetod ger dokumenterat högre förbrÀnning och syreupptagning och kan dessutom utföras pÄ hÀlften av tiden jÀmfört med andra trÀningsformer.

GymPartner Sweden sÀljer endast begagnade Indoor Walking2-Mindre Crosstrainers

En crosstrainer Àr en anvÀndarvÀnlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar bÄde nybörjare och vana anvÀndare med ett stort urval program. Maskinen Àr en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och Àr vÀldigt populÀr pÄ fitnesscenter över hela vÀrlden. Och det av en god anledning, för nÀr armarna och överkroppen utöver benen ocksÄ Àr i bra rörelse under trÀningen, förbrÀnns kalorierna effektivt.

Ett brett urval av moderna Crosstrainers

Vi erbjuder vi ett brett urval moderna, professionella crosstrainers – bĂ„de nya, fabriksrenoverade (CPO) och begagnade maskiner med mĂ„nga trĂ€ningsprogram, som ger dig ett otal möjligheter att kunna variera din trĂ€ning med egna eller förprogrammerade trĂ€ningsprogram, precis som du kan öka och sĂ€nka intensiteten. Du kan naturligtvis ocksĂ„ mĂ€ta din tid, antal steg, distans och inte minst din kaloriförbrukning. Vi ger gĂ€rna rĂ„dgivning, sĂ„ att du kan hitta den crosstrainer som matchar ditt behov helt.

LÀs mer om vÄra begagnade Crosstrainers

LÀs om vÄra Nya Crosstrainers

Indoor Walking 2 â€“ en effektiv kaloriförbrĂ€nnare

Det Ă€r en behaglig kĂ€nsla att trĂ€na pĂ„ en crosstrainer och du uppnĂ„r en verkligt god cardiovaskulĂ€r trĂ€ning och hĂ€lsosamma resultat. Konstruktionen av crosstrainern sĂ€kerstĂ€ller att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt. PĂ„ det sĂ€ttet stiger energiförbrukningen och dĂ€rför Ă€r just denna typ av kretsloppsmaskin en mycket effektiv kaloridödare. Men maskinen krĂ€ver att du gör en aktiv insats! Pulsen ska stiga och du behöver se till att stĂ„nka ordentligt nĂ€r du trĂ€nar.

Varierad trÀning med Crosstrainer

En stor fördel med att trÀna pÄ en crosstrainer Àr att den kontinuerligt tillmötesgÄr ditt behov och din kapacitet. Desto bÀttre din form blir, desto mer utmanande trÀningsprogram kan du vÀlja sÄ att du konstant utmanas och fÄr ut det maximala av din trÀning. Ska du ta hÀnsyn till skador nÀr du trÀnar, Àr crosstrainern ett riktigt bra val som kretsloppsmaskin. Den ger dig nÀmligen inga vertikala stötar upp genom lederna. Dina fötter Àr konstant pÄ pedalerna dÀr de kör runt i en skonsam, elliptisk rörelse.