Beskrivning

Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost Àr ett otroligt robust, lÀttmonterad multirÀcke för dÀr du kan trÀna chins, pullups magövningar

Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost Àr ett otroligt robust och lÀttmonterad multirÀcke för dörrpost i vilket du kan trÀna chins, pullups och magövningar. Smidig att ha i sitt hemmagym och starta dagen med. Det passar alla dörrposter frÄn 61cm till 81cm och tÄl upp till 136kg.

Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost

ChinsrÀcket i dörrposten Àr ett klassiskt redskap och Äterfinns hemma hos ett mycket stort antal personer i Sverige. En av nackdelarna med de klassiska chinsstÀngerna Àr dock att de endast skruvas ut mot dörrkarmen vilket gör att de dÄ och dÄ ramlar ner.

Detta chinsrĂ€cke har lite extra sĂ€kerhet genom en överliggare som lĂ€ggs pĂ„ dörrkarmen. Det gör chinsrĂ€cket nĂ„got sĂ€krare och tĂ„ligare – vilket gör att du som utövare kan vara lite lugnare och fokusera mer pĂ„ övningen. Detta Door gym Chins-Pullup-och MagrĂ€cke kommer i fĂ€rgen svart. Pull up rĂ€cke:

Passar dörrposter frÄn 61 cm till 81 cm Klarar av upp till 136 kg Chins Àr en av de mest klassiska övningarna pÄ gymmet. Och med en chins trÀnar du effektivt de stora ryggmusklerna och biceps. Ett klassiskt kraftprov tillsammans med armhÀvningar, dips och sit ups som inte krÀver dyra gymmedlemskap för att utföra.

Finansiering av Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing av Door gym

Leasing av Door gym Chins-Pullup-och MagrĂ€cke Ă€r en form av lĂ„ngtidshyra dĂ€r företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Ă€ger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestĂ€mt restvĂ€rde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Ă€r lĂ€tt att budgetera och kan anpassas till intĂ€kterna.

Hyra

Hyra av Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen.

För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner.

GymPartner Finance strĂ€var efter att ge företag nya idĂ©er om hur de anvĂ€nder utrustningen istĂ€llet för att Ă€ga den. VĂ„ra tjĂ€nster omfattar bl a hyra, leasing, sĂ€ljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgĂ„ngar.

SkivstĂ„ngsstĂ€llning