Beskrivning

Bodybars viktstÀnger i neoprene. Med bodybars kan du trÀna sÄvÀl styrka, kondition, balans och koordination. Finns hos GymPartner Mölndal

Bodybars viktstÀnger i neoprene. Med bodybars kan du trÀna sÄvÀl styrka, kondition, balans och koordination.

Bodybars viktstÀnger i neoprene

StÀngerna Àr 125 cm lÄnga och har en mjuk utsida och gummiklossar pÄ kanterna som skyddar golvet och hÄller lÄg ljudnivÄ i lokalerna. Ø 30 mm.

6 kg = 295 kr

8 kg = 395 kr

Finansiering av Bodybars viktstÀnger i neoprene

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing av Bodybars

Leasing av Bodybars viktstÀnger i neoprene Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Bodybars viktstÀnger i neoprene anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen.

För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner.

GymPartner Finance strĂ€var efter att ge företag nya idĂ©er om hur de anvĂ€nder utrustningen istĂ€llet för att Ă€ga den. VĂ„ra tjĂ€nster omfattar bl a hyra, leasing, sĂ€ljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgĂ„ngar.

SkivstĂ„ngsstĂ€llning