Beskrivning

Spinningcykel Schwinn Performance1 hos GymPartner Sweden. Störst i Norden på begagnade Spinningcyklar. Köp Garanti 6 månader & Serviceavtal med låneobjekt

Spinningcykel Schwinn Performance1. Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Nordens Största Gymleverantör

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner. Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här. Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Spinningcykel Schwinn Performance1

Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner Sweden har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov. Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma. Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.

Stort urval

Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

Köp: Spinningcykel Supreme BodyBikeGrey/Black  7,900kr läs här

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad Köp Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black 7,900kr läs här

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad Köp Spinningcykel Carbon Blue Schwinn Demoex. 14,500kr läs mer

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad Ny Schwinn AC Performance Plus Carbon Blue/Remdrift 22900 kr  läs här

Köp Spinningcykel Wattbike i Toppskick 14 900kr läs här Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 620 kr ink.moms per månad

Köp Spinningcykel Pulse Fitness 4,900kr läs här Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 195 kr ink.moms per månad

Köp Spinningcykel Schwinn Performance 1  4 900kr läs mer Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 195 kr ink.moms per månad

Köp bästa Spinningcykeln Life Cycle GX med pekskärm 9 900 kr läs här Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 410 kr ink.moms per månad

Installation och Service av Spinningcykel Schwinn Performance1

GymSupporten.se erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning både till dig som privatperson och som företag. Våra montörer är proffs på våra produkter och kan därför genomföra en snabb, smidig och säker installation. Vill ni bestämma en dag som passar er eller få ytterligare information angående service. Gäller det installation av gymutrustning såld av GymPartner är ni välkomna att kontakta oss för tidsbokning.

Varför ska du låta en specialist utföra installationen av Spinningcykeln?

Våra montörer har lång tids erfarenhet av våra produkter och kan genomföra en snabb, smidig och framförallt säker installation. Vi hjälper er med allt och när er utrustning är installerad och klar har du möjlighet att ställa frågor angående utrustningens funktioner, få information angående skötselråd och erbjuds en genomgång av din nya utrustning. Framför allt vill vi att ni som kund skall kunna luta er tillbaka medan vi fixar resten.

Varför låta en specialist utföra Service?

Tänk på att ge din utrustning det bästa genom att låta dina produkter servas av en behörig servicetekniker för att maximera livslängden. Det är inte bara viktigt att du håller efter dina produkter bara för att se till att de håller sig i toppskick utan också för säkerheten av användandet på produkterna. Låt alltid en servicetekniker utföra service på din utrustning för att vara säker på att din utrustning fått rätt behandling, servad på rätt sätt med rätt produkter och verktyg.

Om Spinningcykel Schwinn Performance .

Har ni köpt en produkt av GymPartner och har serviceavtal så får ni en “Låneprodukt” som vi levererar till er när vi hämtar er produkt för service och reparation. Vi kan hjälpa er med både nya och äldre produkter. Vi ser ifall skadan omfattas av garantin och går därefter vidare. Ifall skadan ej omfattas av garanti kan vi erbjuda reservdelar till låga kostnader.

Information vid reklamation av Spinningcykel Schwinn Performance1

Vilken är produkten? Vad är felet? Hur gammal är produkten? Har ni order nummer eller faktura nummer som tillhör denna reklamation? Har ni köpt produkten genom oss? Bifoga alltid bild alternativt video som visar vad felet är och gärna vad delen heter som är trasig. OBS! Tänk på att vid transport skada ska detta alltid först och främst anmälas på plats till chauffören direkt. Därefter kan vi hjälpa er att skicka en ny produkt.

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.