Beskrivning

Door gym Chins-Pullup-och Magräcke för dörrpost är ett otroligt robust, lättmonterad multiräcke för där du kan träna chins, pullups magövningar

Door gym Chins-Pullup-och Magräcke för dörrpost är ett otroligt robust och lättmonterad multiräcke för dörrpost i vilket du kan träna chins, pullups och magövningar. Smidig att ha i sitt hemmagym och starta dagen med. Det passar alla dörrposter från 61cm till 81cm och tål upp till 136kg.

Door gym Chins-Pullup-och Magräcke för dörrpost

Chinsräcket i dörrposten är ett klassiskt redskap och återfinns hemma hos ett mycket stort antal personer i Sverige. En av nackdelarna med de klassiska chinsstängerna är dock att de endast skruvas ut mot dörrkarmen vilket gör att de då och då ramlar ner.

Detta chinsräcke har lite extra säkerhet genom en överliggare som läggs på dörrkarmen. Det gör chinsräcket något säkrare och tåligare – vilket gör att du som utövare kan vara lite lugnare och fokusera mer på övningen. Detta Door gym Chins-Pullup-och Magräcke kommer i färgen svart. Pull up räcke:

Passar dörrposter från 61 cm till 81 cm Klarar av upp till 136 kg Chins är en av de mest klassiska övningarna på gymmet. Och med en chins tränar du effektivt de stora ryggmusklerna och biceps. Ett klassiskt kraftprov tillsammans med armhävningar, dips och sit ups som inte kräver dyra gymmedlemskap för att utföra.

Finansiering av Door gym Chins-Pullup-och Magräcke

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing av Door gym

Leasing av Door gym Chins-Pullup-och Magräcke är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Door gym Chins-Pullup-och Magräcke används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Skivstångsställning