Beskrivning

Fler Män tränar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP hemma & väljer extra 10 kgs vikter GrandMaster by MaXimus. Finns i Mölndalslagret

Fler Män tränar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus hemma och väljer extra 10 kgs vikter vid köp av Bodypump set. Fler Män och starkare kvinnor tränar Tung-Bodypump och vill ha tyngre vikter och skivstång som inte tar så mycket plats i hemmet.

Fler Män tränar med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus

Då vi på GymPartner har stora mängder av det mesta inom styrketräning och gym så har vi satt ihop ett OSLAGBART SPECIALERBJUDANDE på ett tungt kompakt set som vi kallar IRON BODYPUMP.

Fler Män tränar Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus paket innehåller följande:

Fler Män tränar Tung-Bodypump IRON BODYPUMP GrandMaster för effektiv hemmaträning på liten golvyta. Helt Perfekt HemmaGympaket av högsta kvalitet till dig själv eller någon partner som vill komma i form!

Köp allt nedan för 1990 kr eller för styckpriserna nedan

  • Ny Skivstång GrandMaster 5 kg Ord.pris 595 kr
  • 2 st Nya Fjäderlås GrandMaster Ord.pris 2 x 48 kr
  • 2 av varje Nya GrandMaster Viktskivor 50 kg:
  • Viktskivor 2 x 10kg = 2 x 685 kr
  • Viktskivor 6 x 5kg  = 6 x 360 kr
  • 2 st Nya 8 kgs Hexhantlar i gummi 835 kr
  • 2 st Nya 5 kgs Hantlar i Neoprene 345 kr
  • Abwheel-Maghjul för Effektiv Coreträning från GrandMaster 175 kr
  • Doorgym Smart Hemmaträning med Chins-Pullup-och Magräcke för dörrpost 695 kr

Vi säljer IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus Tunga Bodypump-Set för 1990 kr.

Finansiering av IRON BODYPUMP GrandMaster MaXimus

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Fler Män tränar Tung-Bodypump är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Fler Män tränar Tung-Bodypump används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Skivstångsställning