Beskrivning

Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet. Hantlar i Urethane som Àr 5 ggr mer slitstarkt Àn gummi. GymAuktioner sÀljer 1 par 2 x 50kg's ZIVA PRO

Hantlar Ziva 50kgg i högsta gymkvalitet. Hantlar i Urethane som Àr 5 ggr mer slitstarkt Àn gummi. GymPartner sÀljer 1 par 2 x 52kg's ZIVA PRO

Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet

I Urethane som Àr 5 ggr mer slitstarkt Àn gummi.

Ziva Urethane Hantel Àr en lÀcker, stabil hantel med gummiyta som gör att den Àr tystare Àn tex. klassiska gjutjÀrnshantlar och sliter mindre pÄ golvet. Detaljer: Tidlös design. FÄs frÄn 2 till 60 kg.

ZIVA-hantlar i 10 par med endast tvÄ kilos steg.

Dvs. 32-42-44-46-48-50-52-54-56-58-60

Pris: 29 500 kr + moms

HantelstĂ€ll i nyskick frĂ„n Ziva med plats för 20 st Premiumhantlar ZIVA Gymkvalitet

pris: 7 500 kr + moms

Finansiering av Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Hantlar 50kg i högsta gymkvalitet Ă€r en form av lĂ„ngtidshyra dĂ€r företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Ă€ger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestĂ€mt restvĂ€rde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Ă€r lĂ€tt att budgetera och kan anpassas till intĂ€kterna.

Hyra

Hyra av Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet anvĂ€nds nĂ€r företaget Ă€r ute efter nyttjandet/funktionen, inte Ă€gandet. Med ett hyresavtal fĂ„r hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pĂ„gĂ„ende hyrestid.

Premiumhantlar Ziva 12-30 kg 

Precor Sverige 

Köp nya Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet ho GymPartner Sweden

Hantlar Àr ett av de gymredskapen som i princip kan anvÀndas till att trÀna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillrÀckligt med fantasi eller kunskap om övningar. Hanteln kan anvÀndas i isolerade övningar sÄ som bicepscurl, men Àven som extra tyngd i övningar sÄ som utfall. Med ett smidigt grepp och en mÀngd olika tyngder Àr det enkelt att progressivt göra trÀningen allt tyngre.

Det finns idag framförallt tre olika modeller av hantlar pÄ gymmarknaden och hÀr tÀnkte vi gÄ igenom dessa tre olika modeller och prata lite om för och nackdelar.

Fasta Hantlar i gummi eller gjutjÀrn:

Den klassiska hanteln. Kromat handtag och tvÄ Àndpartier med vikt. Kommer i fasta vikter och Àr de som vi oftast ser pÄ gym. De kostar lite mer Àn de tvÄ ovanstÄende alternativen men nÀr kommer till enkelhet Àr dessa givetvis överlÀgsna dÄ inga viktjusteringar behöver göras, och de tÄl oftast att slÀppas lite i golvet om man har ett bra gymgolv. Det gör att man efter ett riktigt gediget bröst-set inte alltid behöver lÀgga ner hanteln utan ibland Àr det faktiskt okej att slÀppa om man Àr utmattad.


Effektiv trÀning med Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet:

BÄde i gymmet och hemmagymmet Àr hantlar det ultimata grundlÀggande redskapet för styrketrÀning. Har man ett par hantlar kan man trÀna hela kroppen och det det finns i princip obegrÀnsat antal variationer pÄ övningar. Gör man styrketrÀning pÄ rÀtt sÀtt fÄr man ett snabbt resultat och har man bara ett par hantlar och bra övningar Àr det enkelt att komma igÄng med sin trÀning. Att anvÀnda vikter gör sÄ att man förbrÀnner kalorier och fÄr större muskler. Det gÄr exempelvis att trÀna ben, armar, axlar och bÄl med hjÀlp av hantlar.


Hantlar gÄr aldrig ur tiden

Eftersom man kan trÀna pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt med hantlar Àr det en vÀl vÀrd investering att köpa ett hantelset. Majoriteten av övningar med hantel krÀver att man har tvÄ stycken och i ett set fÄr man flera par med olika vikter. Det gör att man kan anpassa vikterna man anvÀnder efter de övningar man gör samt att man enkelt kan öka viktmotstÄndet nÀr man blir starkare. Det behövs inte sÀrskilt stor plats för hanteltrÀning och dÀrför kan de flesta sÀtta upp en trÀningsplats hemma.


Det finns en hantel för alla

Idag finns det mÄnga olika hantlar att vÀlja mellan och dÀrför Àr det enkelt att hitta en modell som passar en. StÀllbara hantlar Àr till exempel ett mycket bra val för ett hemmagym. De Àr justerbara och tar dÀrför mindre plats Àn om man har mÄnga olika hantlar i olika vikter. Man skruvar helt enkelt fast vikter pÄ stÄngen för att fÄ den tyngd man önskar. En del föredrar kÀnslan som en hantel i krom eller neopren har, medan andra föredrar jÀrn eller gummiklÀdda varianter. FunktionsmÀssigt skiljer sig modellerna inte sÀrskilt mycket Ät, utan det Àr vad man sjÀlv föredrar som bestÀmmer vilken som Àr bÀst.

Hantlar Ziva 50kg i högsta gymkvalitet. Hantlar i Urethane som Àr 5 ggr mer slitstarkt Àn gummi. GymAuktioner sÀljer 1 par 2 x 50kg's ZIVA PRO