Beskrivning

Concept Rodd modell DPM5 Svart. Den behagliga känslan i roddraget skapas tack vare det gedigna & välbalanserade svänghjulet som bromsas av luftmotståndet

Concept Rodd modell DPM5 Svart. Den behagliga känslan i roddraget skapas tack vare det gedigna och välbalanserade svänghjulet som bromsas upp av luftmotståndet. Motståndet ökar steglöst allt efter- som draget byggs upp. Slejdbanan i aluminium glider lätt så man får med hela kroppen i roddrörelsen. PM5-monitorn ger korrekta uppgifter för varje roddtag.

Längd 244 cm

Bredd 61 cm

Höjd sits 36 cm

Max användarvikt 227 kg

Vikt 26 kg.

Denna nya Concept Rodd modell DPM5 Svart har PM5 monitor som ger korrekta uppgifter för varje roddtag. Bakgrundsbelysningen ökar synligheten, kompatibel med USB-minnen gör det enkelt att lagra dina träningsdata, och du kan trådlöst övervaka din puls. Displayen gör det möjligt att delta i trådlösa tävlingslopp. Armen till monitorn är av aluminium och fast, monitorns vinkel kan justeras. Justerbara fotplattor för lätt inställning. Transporthjulen gör den enkel att flytta. Svensk diplay. ​Roddmaskinen delas enkelt i två delar för en effektiv förvaring.

Concept Rodd modell DPM5 Svarts Slejdbana

Slejdbanan i aluminium glider lätt så man får med hela kroppen i roddrörelsen. Roddhandtaget är ergonomiskt utformat för att ge bättre fäste. Båda modellerna går att dela för att ställa undan. Perfekt lämpad för att ge kroppen, hjärtat och lungorna en stärkande omgång.

Kontakta oss då redan nu för att få ett fördelaktigt avtal. Vi hjälper dig med att hitta en billig Roddmaskin D-modellen som passar ditt behov.

Concept Rodd modell DPM5 Svart fördelar

  • Inklusive PM5 Performance-monitor.
  • Svänghjulsutförandet minimerar bullret och maximerar känslan av att ro på vatten.
  • Fläkthjulsdämpare för enkel inställning av motstånd.
  • Ergonomiskt handtag för naturlig arm- och handställning.Aluminiumskena klädd med rostfri stålskena ger sitsen en smidig rörelse.
  • Justerbar monitorarm för kompakt förvaring.
  • Justerbar flexfot för snabb inställning av fotstorlek.
  • Kompakt förvaring: Maskinen kan lätt tas isär i två delar för transport och förvaring på under 10 sekunder utan att det krävs några som helst verktyg.
  • Enkel att sätta ihop: verktyg och bildinstruktioner medföljer.
  • Hjul gör den enkel att flytta

Många valmöjligheter med Concept Rodd modell DPM5 Svart ny från GymPartner 

Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags Roddmaskiner och vårt urval spänner över fabriksnya Roddmaskiner, fabriksrenoverade Roddmaskiner (CPO) och Concept Rodd modell DPM5 Svart

Vi säljer Concept Rodd modell D-PM5 Svart och annan Gym & fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden.

GymPartner Sweden har många olika typer av Spinningcyklar och Motionscyklar för varje behov. Både Spinningcykel och Roddmaskin D-modellen är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Roddmaskin D-modellen är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående därhemma.

Med en Roddmaskin D-modellen har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med Roddmaskin D-modellen kan du se till att du får både snabb och effektiv träning. Detta utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. Se vårt urval av Roddmaskiner i D-modeller nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av Roddmaskin som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

Produktspecifikation Concept Rodd D PM5 Svart

Färg: Svart

Längd: 244 cm

Bredd: 61 cm

Sitshöjd: 36 cm

Vikt: 26 kg

Max användarvikt: 227 kg