Beskrivning

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster är ett utmärkt redskap för ökad styrka, koordination, stabilitet och uthållighet. Perfekt för hemmaträning

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster är ett utmärkt redskap för ökad styrka, koordination, stabilitet och uthållighet. Perfekt för hemmaträning då du kan träna hela kroppen med ett enda redskap.

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster

Kettlebell av stål Handtag som fungerar för dubbelfattning och enkelfattning Finns i sju olika vikter där varje vikt har sin egen färg Samtliga vikter i denna serie har samma storlek

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster är ståltillverkade kettlebells från GrandMaster. De är perfekt balanserade och har de allra bästa egenskaperna. Handtaget fungerar lika bra för dubbelfattat grepp som för enhandsgrepp.

De olika vikterna har olika färg

Competition Kettlebell från GrandMaster finns i vikterna:

8 kg - Rosa kostar 575 kr ink.moms

12 kg - Blå kostar 575 kr ink.moms

16 kg - Gul kostar 875 kr ink.moms

20 kg - Lila kostar 1 175 kr ink.moms

24 kg - Grön kostar 1 375 kr ink.moms

28 kg - Orange kostar 1 650 kr ink.moms

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster specifikationer:

Höjd: 28 cm Diameter (kulan):

20 cm Diameter (handtag):

3,1 cm Bredd (handtag): ca 28 cm

OBS: Competition Kettlebell 20 kg skickas som hempaket från lager, detta beror på att den överstiger 20 kg. Den levereras alltså inte till ditt närmaste postombud utan skickas direkt hem till dig.

Särskilda villkor gällande köp av Competition Kettlebell 24kg, 28kg Observera att denna produkt levereras separat . Inom fem (5) arbetsdagar kommer du bli kontaktad av ett fraktbolag för att göra upp om leveransdag och tid som passar dig.

Leverans sker till angiven postadress (till porten om du bor i lägenhet).

Vi har i dagsläget ingen möjlighet att erbjuda montering eller bärhjälp. Frakt ingår i priset vilket betyder att du inte kommer bli debiterad för den extra frakten. Observera att vid ett återköp så debiteras du för fraktkostnaden, upp till 1200 kronor beroende på produkt.

För att returen ska godkännas ska produkten vara packad i sin oförstörda originalförpackning. Om förpackningen är skadad kommer en återbetalning ej att godkännas.

Vi reserverar oss för att längre leveranstider kan förekomma om varan är slutsåld hos leverantören. Garanti: 1 år. Vänligen ta kontakt med GymPartner vid eventuella reklamationer.

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster i Världsklass Sveriges Bästa Kompletta Gym Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital GymPartner Finance finansierar Competition Kettlebell 8kg GrandMaster från GrandMaster för företag i gym och fitness branschen

Köp Competition Kettlebell 8kg GrandMaster och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.