Beskrivning

Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost Àr ett otroligt robust, lÀttmonterad multirÀcke för dÀr du kan trÀna chins, pullups mage
Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost Àr ett otroligt robust och lÀttmonterad multirÀcke för dörrpost i vilket du kan trÀna chins, pullups och magövningar. Smidig att ha i sitt hemmagym och starta dagen med. Det passar alla dörrposter frÄn 61cm till 81cm och tÄl upp till 136kg.

Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke för dörrpost

ChinsrĂ€cket i dörrposten Ă€r ett klassiskt redskap och Ă„terfinns hemma hos ett mycket stort antal personer i Sverige. En av nackdelarna med de klassiska chinsstĂ€ngerna Ă€r dock att de endast skruvas ut mot dörrkarmen vilket gör att de dĂ„ och dĂ„ ramlar ner. Detta chinsrĂ€cke har lite extra sĂ€kerhet genom en överliggare som lĂ€ggs pĂ„ dörrkarmen. Det gör chinsrĂ€cket nĂ„got sĂ€krare och tĂ„ligare – vilket gör att du som utövare kan vara lite lugnare och fokusera mer pĂ„ övningen. Detta Door gym Chins-Pullup-och MagrĂ€cke kommer i fĂ€rgen svart. Pull up rĂ€cke: Passar dörrposter frĂ„n 61 cm till 81 cm Klarar av upp till 136 kg Chins Ă€r en av de mest klassiska övningarna pĂ„ gymmet. Och med en chins trĂ€nar du effektivt de stora ryggmusklerna och biceps. Ett klassiskt kraftprov tillsammans med armhĂ€vningar, dips och sit ups som inte krĂ€ver dyra gymmedlemskap för att utföra.

Finansiering av Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing av Door gym

Leasing av Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Door gym Chins-Pullup-och MagrÀcke anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen. För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner. GymPartner Finance strÀvar efter att ge företag nya idéer om hur de anvÀnder utrustningen istÀllet för att Àga den. VÄra tjÀnster omfattar bl a hyra, leasing, sÀljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgÄngar.
SkivstÄngsstÀllning  Billigare Löpband hÀr