Beskrivning

Löpband StarTrac PRO är ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk & med en budget att rätta dig efter så är detta Löpband rätt

Om du letar efter ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg.

Med samma kvalitet och säkerhet som storebror 8 TRx, men med något limiterade funktioner, är det en perfekt blandning av funktion och pris.

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Löpband StarTrac PRO – Din Bästa GymPartner

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Löpband hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Löpband StarTrac PRO

Köp Löpband i hög gymkvalitet hos GymPartner Sweden där du kan välja mellan många olika slags Löpband och vårt urval spänner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet.

  • 15 % max lutning
  • 21 km/h maxhastighet
  • Välj mellan OpenHub LCD-display eller 10″ Touch Screen
  • Löpmatta om 152 x 54,6cm, utrustad med Soft Trac för optimal stötdämpning
  • Hot Bar med säkerhetsstopp

Vår renoveringsprocess av Löpband StarTrac PRO

Som en del av vår renoveringsprocess tar vi bort motorn, ersätter de gamla lagren med en helt ny uppsättning. Den renoverade motorn återmonteras och installeras och ett nytt drivrem monteras.

Fram- och bakrullar avlägsnas, strippas sedan och de gamla lagren ersätts med en helt ny uppsättning. De renoverade rullarna installeras sedan.

Ett nytt löpdäck och däckfjädrar monteras där det anses nödvändigt och ett helt ny Löpmatta värt 6500 kr är installerat.

Total rekonditionering

Alla maskiner kommer att rengöras inifrån och ut och alla funktioner kontrolleras igen innan de sänds för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetskontroller. Eventuella kosmetiska fel korrigeras.

Eventuella tecken på korrosion, trasiga spruckna eller repade plaster kommer att repareras eller bytas ut för att säkerställa att dessa maskiner är ett nära nytt eftersom vi kan få dem inom budgeten. Resultatet är mycket imponerande.

Vad du får är ett Löpband StarTrac PRO som fungerar som nytt för en bråkdel av kostnaden för en ny.

Köp begagnat löpband trygg investering

Detta begagnade Löpband StarTrac PRO i hög gymkvalitet ingår i ett komplett gym hos GymPartner Sweden. Vi kontrollerar och underhåller varje begagnat Löpband hos oss som vi kan sälja med 6 månaders reservdelsgaranti.

Läs om GymPartner Swedens kompletta gym som du köper tryggt med vår “lägstaprisgaranti”

Mer om att investera tryggt i begagnat Löpband från GymPartner Sweden 

Du kan också läsa om Concepts nya löpband 

Investera tryggt i Löpband StarTrac PRO från Nordens Största Gymleverantör

Här säljer vi begagnade Löpband från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike, GrandMaster by GymPartner. Löpband StarTrac PRO är ett av de mest populära redskapen på gymmen.

Om du tränar på ett gym som har löpband så vet du att det oftast är kö vid dessa under gymmets mer populära timmar. Gympartner Sweden säljer numera många begagnade Löpband i hög gymkvalitet till privata hemmagym.

Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa Löpband då de är mycket bättre än nya Löpband, med klenare motor och konstruktion.

Alla Gympartner Sweden’s Löpband i hög gymkvalite har kontrollerats, testats samt servats av Servicetekniker innan försäljning.

Våra Cardio-maskiner omfattas av vår 6 månaders reservdelsgaranti. Löpband som inte är i gymkvalitet säljer vi i befintligt skick och utan garantier.

Motorn i Löpband StarTrac PRO

För det första har de mindre sk. hemmagym-löpbanden en motorn med endast 2 HK ( Hästkrafter) eller mindre, som jämfört med ett företags löpband som ligger runt 3 HK. När det gäller kommersiella löpband så ligger de på minst 4-5 HK.

Löpband StarTrac PRO har så stark motor som 5 HK. För det tredje så har de kommersiella Löpband som finns på de flesta gym, en ännu kraftigare motor vilket ger en stadigare rörelse och som gör att motorn orkar dra runt löpmattan utan “stopp”.

Mindre löpband klarar inte tyngre personers vikt om de väger över 90 kg.

“Köp inte grisen i säcken”

Sammanfattningsvis rekommenderar GymPartner Sweden inte sina kunder att köpa dyra Löpband med klena motorer och utan garantier från säljaren.

Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Löpband på Blocket men om det är ett Löpband utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “Löpbandsvrak” inom kort

Läs om det exklusiva Löpbandet Precor 885

Gillar du Löpband från Life Fitness

Vill du bara ha det bästa som finns begagnat just nu ?