Beskrivning

Bodypump skivstångsset är det originala skivstångssetet från Bodypump™-programmet som stärker, formar & stramar upp hela kroppen

Bodypump skivstångsset är det originala skivstångssetet från Bodypump™-programmet som stärker, formar och stramar upp hela kroppen. Obs ! Priset 1995 kr gäller endast Skivstång och vikter

BodyPump Premiumpaket hos GymPartner

Vi har just i Januari 2021 följande olika BodyPump paket:

  1. BodyPumpset & Stepupbräda Reebok Sista-Chansen
  2. Vårt Happy Friday Erbjudande 18-December 
  3. Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP
  4. Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset 

Les Mills Bodypump

Din hälsa och kondition förbättras snabbt och platsen skonar golv tack vare mantel av syntetmaterial. Bodypump träningskoncept från Les Mill är ett över hela världen omtyckt fitnessprogram som stärker, formar och stramar upp hela kroppen.

På max 60 minuter tränas alla huvudmuskelgrupper med olika viktövningar, som squats, lifts, presses och curls.

Bodypump är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik. Passtiden är 60 minuter.

Deltagarna kan själva reglera tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikter.

BodyPump Premium

Hemmagym i Proffskvalité med produkter som du endast ser på kommersiella träningsanläggningar. Detta är ett utmärkt val för dig som är ute efter ett kommersiellt hemmagym med produkter som håller länge.

Välkommen att investera i riktiga produkter hos oss! Vi har satt ihop ett riktigt robust hemmagym paket med gymutrustning som möjliggör mångsidig träning hemma.

Hemmagym BodyPump Premium Paketpris 1995kr

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Bodypump skivstångsset

Det avgörande för Bodypump-workout är REP EFFECT:en: Genom att tyngpunkten är lagd på rörelser med många upprepningar-repititioner och låg viktbelastning uppnås snabba resultat i ökad styrka, kondition, muskeldefinition och fettförbränning. Och allt detta sker på ett skonsamt sätt för lederna.

Ett Bodypump skivstångsset består av: 1 st. skivstång (ca 2kg, 130 cm, ø 27 mm) 1 par snabblås 1 par viktskivor à 1 kg 1 par viktskivor à 2,5 kg 1 par viktskivor à 5 kg

Ps! 2 st extra 5kg's finns att köpa till för endast 690 kr

Obs ! Priset 1995 kr gäller endast Skivstång och vikter

Bodypump skivstångsset produktdetaljer:

Skivstång och viktskivor med mantel av syntetmaterial Snabblås för enkla byten Viktskivor med stålsandsfyllning Maximal total vikt: 32 kg

Finansiering av Bodypump skivstångsset från GYMPARTNER

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Bodypump från GYMPARTNER är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Bodypump skivstångsset används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Premiumhantlar Ziva 12-30 kg Precor Sverige