Beskrivning

Hantelställ för 1-10kg GrandMaster är ett stabilt och stilrent hantelställ från GrandMaster som passar till kromade hantlar från 1-10 kg!
Hantelställ för 1-10kg GrandMaster exklusive hantlar är ett stabilt och stilrent hantelställ från GrandMaster som passar till kromade hantlar från 1-10 kg!

Hantelställ för 1-10kg GrandMaster exklusive hantlar

  • Svart hantelställ
  • Hållare av stark ABS-plast
  • Med plats för 10 hantlar
Specifikationer:
  • Rymmer: 10 par hantlar
  • Mått (HxBxD): 153 x 56 x 43 cm
OBS! Hantlar ingår ej. Gymutrustning för alla Mölndal hos Gympartner Sweden. I Gymbranschen sedan 1983 Från Sveriges största lagerbutik säljer vi Löpband m.m. i världsklass. 24 månaders räntefri avbetalning tillgänglig!

Hantelställ för 1-10kg GrandMaster exklusive hantlar och Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym

GymPartners Gymutrustning för alla Mölndal i Världsklass

Sveriges Bästa Kompletta Gym Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital GymPartner Finance finansierar GrandMaster Hantelställ för 1-10kg för företag i gym och fitness branschen
Köp Begagnad Gym- och Träningsutrustning och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör. Gymutrustning för alla