Beskrivning

Löpband LCX 425T CYBEX fungerar och ser ut som nytt. Denna har professionellt testats. rengjorts av servicetekniker. OmgÄende leverans.

Löpband LCX 425T CYBEX fungerar och ser ut som ny. Stöds av 90-dagars -förnyad reservdelsgaranti. Denna begagnade produkt har professionellt inspekterats, testats och rengjorts av kvalificerade servicetekniker

Löpband LCX 425T CYBEX

- Det finns inga synliga kosmetiska brister när de hålls i en armlängd. - Produkter med batterier kommer att överstiga 80% kapacitet i förhållande till nya. - Tillbehör kanske inte är original, men är kompatibla och fullt fungerande.

Löpband LCX 425T CYBEX

Mått Längd x Bredd x Höjd 182 x 81 x 162 cm

Tillverkarens rekommenderade maximala vikt 150 kg

Denna certifierade renoverade produkt är testad och certifierad för att fungera som ny.

Renoveringsprocessen inkluderar funktionstestning, grundläggande rengöring, inspektion och ompaketering.

Utrymmesbesparande löpband med 3,0 hästkrafter med löpyta i kommersiell storlek Intelligent upphängningsdäck matchar löparens kroppsmekanik 9 förinställda träningsprogram med vardera 10 nivåer, inklusive varierad lutning och motstånd Dubbelsidigt däck roterar och vänder; släta men ändå robusta 2,75-tums rullar

Finansiering av Begagnat Löpband LCX 425T CYBEX

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Begagnat Löpband LCX 425T CYBEX är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Begagnat Löpband LCX 425T CYBEX används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Du kan också läsa om Concepts nya löpband 

Läs om det exklusivare Löpbandet Precor 885

Gillar Löpband från Life Fitness