Beskrivning

Skivstångsställning GrandMaster Semipro är en skivstångsställning som är lämplig för fristående skivstångsträning. GrandMaster Fitness

Skivstångsställning GrandMaster Semipro är en skivstångsställning som är lämplig för fristående skivstångsträning.

Skivstångsställning GrandMaster Semipro

Den kan med fördel också användas ihop med en bänk för att träna bänkpress. Eftersom ställningen också är utrustad med handtag så kan man skjuta ihop den och träna dips. Maxhöjden för placering av skivstång är 165 cm, lägsta placering är 116 cm . Skivstångsställning GrandMaster har utöver detta finns det ett 16 cm långt nedhäng där skivstången också kan placeras. Perfekt för det lite mindre företagsgymmet eller hemmagymmet.

Lämplig för bänkpress, knäböj och dips.

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Skivstångsställning produktfakta:

Justerbar höjd med sprint.

Fakta:

Högsta höjd skivstångshållare: 163 cm

Lägsta höjd skivstångshållare: 101 cm

Maximal bredd: 130 cm

Behöver du finansiering av Skivstångsställning GrandMaster Semipro från GymPartner ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen läs här 

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Skivstångsställning Semipro & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Välkommen!

Besök GymPartner Finance

Nya Skivstångsställningar i kommersiell kvalitet och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstångsställningar i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.