Beskrivning

Löpband StarTrac PRO Àr ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk & med en budget att rÀtta dig efter sÄ Àr detta Löpband rÀtt

Om du letar efter ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rÀtta dig efter, Àr Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelvÀg.

Med samma kvalitet och sÀkerhet som storebror 8 TRx, men med nÄgot limiterade funktioner, Àr det en perfekt blandning av funktion och pris.

Vi har valt att endast sÀlja Löpband frÄn de vÀrldsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Detta Àr Löpband som gymmen vÀljer att köpa pga. driftsÀkerhet, hÄllbarhet och att det finns reservdelar i landet.


Löpband StarTrac PRO – Din BĂ€sta GymPartner

Spara mycket tid pĂ„ att slippa att ta dig till och frĂ„n gymmet eller trĂ€ningshallen. Med ett eget Löpband hemma kommer att hjĂ€lpa dig att kontinuerligt trĂ€na hela Ă„ret. NĂ€r du har möjligheten till att trĂ€na hemma behöver du inte lĂ€ngre stĂ€lla in trĂ€ningen pĂ„ grund av regn eller snö.

Löpband StarTrac PRO

Köp Löpband i hög gymkvalitet hos GymPartner Sweden dĂ€r du kan vĂ€lja mellan mĂ„nga olika slags Löpband och vĂ„rt urval spĂ€nner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet.

  • 15 % max lutning
  • 21 km/h maxhastighet
  • VĂ€lj mellan OpenHub LCD-display eller 10″ Touch Screen
  • Löpmatta om 152 x 54,6cm, utrustad med Soft Trac för optimal stötdĂ€mpning
  • Hot Bar med sĂ€kerhetsstopp

VÄr renoveringsprocess av Löpband StarTrac PRO

Som en del av vÄr renoveringsprocess tar vi bort motorn, ersÀtter de gamla lagren med en helt ny uppsÀttning. Den renoverade motorn Ätermonteras och installeras och ett nytt drivrem monteras.

Fram- och bakrullar avlÀgsnas, strippas sedan och de gamla lagren ersÀtts med en helt ny uppsÀttning. De renoverade rullarna installeras sedan.

Ett nytt löpdĂ€ck och dĂ€ckfjĂ€drar monteras dĂ€r det anses nödvĂ€ndigt och ett helt ny Löpmatta vĂ€rt 6500 kr Ă€r installerat.

Total rekonditionering

Alla maskiner kommer att rengöras inifrÄn och ut och alla funktioner kontrolleras igen innan de sÀnds för att sÀkerstÀlla att de uppfyller vÄra strÀnga kvalitetskontroller. Eventuella kosmetiska fel korrigeras.

Eventuella tecken pÄ korrosion, trasiga spruckna eller repade plaster kommer att repareras eller bytas ut för att sÀkerstÀlla att dessa maskiner Àr ett nÀra nytt eftersom vi kan fÄ dem inom budgeten. Resultatet Àr mycket imponerande.

Vad du fÄr Àr ett Löpband StarTrac PRO som fungerar som nytt för en brÄkdel av kostnaden för en ny.

Köp begagnat löpband trygg investering

Detta begagnade Löpband StarTrac PRO i hög gymkvalitet ingÄr i ett komplett gym hos GymPartner Sweden. Vi kontrollerar och underhÄller varje begagnat Löpband hos oss som vi kan sÀlja med 6 mÄnaders reservdelsgaranti.

LĂ€s om GymPartner Swedens kompletta gym som du köper tryggt med vĂ„r “lĂ€gstaprisgaranti”

Mer om att investera tryggt i begagnat Löpband frĂ„n GymPartner Sweden 

Du kan ocksĂ„ lĂ€sa om Concepts nya löpband 

Investera tryggt i Löpband StarTrac PRO 

HĂ€r sĂ€ljer vi begagnade Löpband frĂ„n de vĂ€rldsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike, GrandMaster by GymPartner. Löpband StarTrac PRO Ă€r ett av de mest populĂ€ra redskapen pĂ„ gymmen.

Om du trĂ€nar pĂ„ ett gym som har löpband sĂ„ vet du att det oftast Ă€r kö vid dessa under gymmets mer populĂ€ra timmar. Gympartner Sweden sĂ€ljer numera mĂ„nga begagnade Löpband i hög gymkvalitet till privata hemmagym.

Det Àr allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa Löpband dÄ de Àr mycket bÀttre Àn nya Löpband, med klenare motor och konstruktion.

Alla Gympartner Sweden’s Löpband i hög gymkvalite har kontrollerats, testats samt servats av Servicetekniker innan försĂ€ljning.

VÄra Cardio-maskiner omfattas av vÄr 6 mÄnaders reservdelsgaranti. Löpband som inte Àr i gymkvalitet sÀljer vi i befintligt skick och utan garantier.

Motorn i Löpband StarTrac PRO

För det första har de mindre sk. hemmagym-löpbanden en motorn med endast 2 HK ( HĂ€stkrafter) eller mindre, som jĂ€mfört med ett företags löpband som ligger runt 3 HK. NĂ€r det gĂ€ller kommersiella löpband sĂ„ ligger de pĂ„ minst 4-5 HK.

Löpband StarTrac PRO har sĂ„ stark motor som 5 HK. För det tredje sĂ„ har de kommersiella Löpband som finns pĂ„ de flesta gym, en Ă€nnu kraftigare motor vilket ger en stadigare rörelse och som gör att motorn orkar dra runt löpmattan utan “stopp”.

Mindre löpband klarar inte tyngre personers vikt om de vÀger över 90 kg.

“Köp inte grisen i sĂ€cken”

Sammanfattningsvis rekommenderar GymPartner Sweden inte sina kunder att köpa dyra Löpband med klena motorer och utan garantier frÄn sÀljaren.

Det kan se lockande ut med lĂ„ga priser för nya eller fina Löpband pĂ„ Blocket men om det Ă€r ett Löpband utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige sĂ„ kan du stĂ„ dĂ€r med ett “Löpbandsvrak” inom kort

PopulĂ€rast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges PopulÀraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Även om GymPartner Sweden frĂ€mst sĂ€ljer Gymutrustning eller kompletta Gym sĂ„ Ă€r du vĂ€lkommen att prova vĂ„ra Löpband i vĂ„r utstĂ€llning pĂ„ NĂ€mndemansgatan 17 i Mölndal.