Beskrivning

Roddmaskin Octane Dual Rower är en del av Octane Fitness träningssystem & är en elegant, modern & kraftfull roddmaskin med gymkvalitet

Roddmaskin Octane Dual Rower är en del av Octane Fitness träningssystem och är en elegant, modern och kraftfull roddmaskin med gymkvalitet.

Fylld med funktioner som dubbla motståndssystem, inbyggda träningsprogram och en hel massa smarta komfort- och användarval.

Roddmaskin Octane Dual Rower

 • - Dubbla motstånd
 • - fläkt och magnetbroms
 • - Snabbkopplingsbar fotrem
 • - Max 14 intervallträning
 • - MultiGrip-styr
 • - Förbättrad konsol med kalorimätare
 • - Komfortsäte
 • - Överdimensionerat styrfång
 • - Självgående
 • - Litet fotavtryck
 • - Enkel förvaring

Roddmaskin Octane Dual Rower

Dubbel motstånd Med kombinerad fläkt- och magnetbromsmotstånd ger Octane ett bredare utbud av intensitetsnivåer för att underlätta uppvärmning till alla HIIT-intervall och allt däremellan.

Nybörjare för idrottare kan dra nytta av detta progressiva motstånd som erbjuder kontinuerlig utmaning för att inspirera kraftfull prestanda och ge resultat. Snabbkopplande fotrem äntligen!

En problemfri metod för att stiga av och på roddaren. Den patentsökta designen gör att utövare snabbt kan sätta in fötterna och dra upp i handtaget för en säker passform.

För att lämna trycker de helt enkelt på knappen för att lossa remmen. Det är bara så enkelt! MultiGrip-styr.

Återigen har Octane tagit en standardkomponent och förbättrat den för att ge en överlägsen upplevelse.

Genom design ger MultiGrip-styret flera naturliga handpositioner så att användarna får större komfort och bättre kan engagera bröst-, rygg- och armmusklerna.

Dessutom, med MultiGrip-styret, kan utövare anta en kajakpaddling eller kanotrörelse för större träningsvariation.

Förbättrad konsolbakbelyst för enkel läsbarhet, den överdimensionerade 7-tums LCD-konsolen har en dynamisk kalorimätare som samtidigt visar utövare sina bästa och nuvarande ansträngningar som en uppmuntran att fortsätta sträva genom hela sin regim.

Realtidsprestandamätvärden, inklusive slag per minut, watt, avstånd, tid, kalorier och hjärtfrekvens, bränner också motivationen.

Roddmaskin Octane Dual Rower

 • Färg Svart
 • Längd 239 cm
 • Bredd 61 cm
 • Höjd 119 cm

Vikt 58 kg

Max användarvikt 160 kg

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Gym till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Roddmaskin Octane Dual Rower är en del av Octane Fitness träningssystem & är en elegant, modern & kraftfull roddmaskin med gymkvalitet på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance Investera tryggt i Roddmaskiner och Stakmaskiner i kommersiell kvalitet

Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa nya eller begagnade Roddmaskiner och Stakmaskiner, då de är mycket bättre än nya, med klenare konstruktion.

En annan viktig faktor är att Roddmaskinens och Stakmaskinens tyngd ger en grymt bra stabilitet och hållbarhet med avsevärt längre livslängd.

Omgående avhämtning eller leverans från vår lagerbutik.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner Sweden främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Roddmaskiner och Stakmaskiner i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.