Beskrivning

Kettlebell Ziva PRO 14kg från Ziva har du en kärna av gjutet stål och en yta i mycket slitstarkt gummi, som gjort för crossfit, uthållighetsträning

Zivas kettlebells har en ergonomisk form för bästa funktion

Med en kettlebell från Ziva har du en kärna av gjutet stål och en yta i mycket slitstarkt gummi, som gjort för crossfit, uthållighetsträning eller ordentligt användande. Med en produkt av den här kvalitén kommer också en garanti på 1 år.

Kettlebell Ziva PRO 14kg gummi

Medan de allra flesta kettlebells har en viktökning på 4kg i taget så har Zivas kettlebells en viktökning på 2kg.

Det ger en mer progressiv utveckling och chansen är större att du hittar en produkt som passar just dina behov. Kettlebells har på kort tid slagit sig in på träningsmarknaden i Sverige och det med all rätta.

Kettlebell Ziva PRO 14kg gummi

Med detta klot kan man utföra en mängd olika övningar för hela kroppen och genom att bara investera i så lite som en enda kettlebell kan du skapa dig själv ett mindre hemmagym där du kan utveckla både styrka, uthållighet, explosivitet och balans.

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och köpa MaXimus GrandMaster Kettlebells i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.