Beskrivning

Halfrack PRO SEX GrandMaster som passar perfekt för hemmagymmet och det lilla företagsgymmet. Chinsräcket ger ett extra urval av övningar

Halfrack PRO SEX GrandMaster som passar perfekt för hemmagymmet och det lilla företagsgymmet.

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Halfrack PRO SEX GrandMaster

Chinsräcket ger ett extra urval av övningar samtidigt som de två vikthållarna gör det enklare att hålla rent i gymmet och ha önskvärda vikter i närheten. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. Två vikthållare för 50 mm skivor.

Halfrack PRO SEX produktfakta: 

Mått: LxBxH - 121x156x215cm

Vikthållare passar 50mm viktskivor

Justerbara J-hooks och säkerhetsarmar

Maxbelastning: 280kg

Maxbelastning Chinsräcke: 120kg

Behöver du finansiering av Halfrack PRO SEX ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen läs här 

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Besök GymPartner Finance

Nya Skivstångsställningar i kommersiell kvalitet och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstångsställningar i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.