Beskrivning

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning hos Din Bästa GymPartner. Finns nu för provträning i vårt showroom på Ejdergatan 12

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning finns nu för provträning i vårt showroom hos Ånäskliniken på Ejdergatan 12 i Göteborg. AirdyneX-cykeln är en självdriven träningscykel.

Cykeln har en fuktavvisande ram för att uthärda hårda svettningarna från tuffa pass. AirdyneX passar alla utövare; från nybörjare till idrottare. Högintensiva träningsprogram, inkluderar 20/10 intervall, 30/90 intervall etc där man kan utmana sig själv.

Vi har valt att endast sälja Motionscykel från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn.

Detta är Motionscyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Motionscykel hos GymPartner

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Köp Motionscykel hos GymPartner i hög gymkvalitet, du kan välja mellan många olika slags cyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnad Motionscykel i hög kvalitet. 

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

En finess med Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning ligger också i sin responsiva remdrev, som direkt svarar för användarnas kraft så att den är så effektiva som möjligt och inte förlorar fart.

En annan stor egenskap hos AirdyneX är dess förmåga att ge dig en träning i hela kroppen, mycket tack vare Multi-Grip handtagen som ger din överkropps grym träning när du använder dem samtidigt som du trampar.

Den digitala skärmen på AirDyneX-cykeln för Högintensiv Träning är enkel att använda och navigera på. Den visar all nödvändig statistik som du behöver, såsom hjärtfrekvens,varvtal, avstånd, watt och kalorier.

Plus att de visar visuellt för dig hur hårt du kör och ger en genomsnittlig kaloribränning per minut.

Motionscykel AirDyneX produktspecifikation:

Längd 140 cm

Bredd 66 cm

Höjd 135 cm

Vikt 51 kg

Max användarvikt 160 kg

Denna kan säljas separat även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym

Finansiering av Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Motionscykel AirDyneX Högintensiv används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad

Köp AirDyneX-cykeln för Högintensiv Träning 14,900kr

Schwinn

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Gymutrustning eller kompletta Gym

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Eurosport Fitness nya motionscykel 

Besök GymPartner Finance

Nya Motionscyklar och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.