Beskrivning

GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset med Internationell skivstång Ziva hög kvalitet + 157,50 kg Int. viktskivor med handtag. Eurosport Fitness

Köp GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset med följande: Internationell skivstång Ziva hög kvalitet + 157,50 kg Internationella viktskivor med handtag. Eurosport Fitness.

GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset

Ny Internationell skivstång Ziva i högsta kvalitet klarar över 600 kg ( Ord.pris 5 900 kr )

Nya Internationells skivstångsvikter med handtag för lättare hantering totalt 157,50 kg

( 8 900 kr) 2 av varje vikt 25,20,15,10,5, + 2 x 2,5kg + 2 x 1,25kg

GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset

Köp för endast 14 800 kr + moms redan idag så får du välja en av följande bonusar utan extra kostnad.:

1. Doorgym ( Värde 695 kr)

2. 4 st hantlar 2 x 4 kg + 2 x 5 kg ( Värde 350 kr)

3. Nytt Maghjul & Reebok Pilatesmatta beg. ( Värde 450 kr)

4. Nya Kettlebells 2 x 4kg, Nya BodyBars 6 kg och 10 kg,

Armhävningshandtag och Handstärkare ( Värde 750 kr)

Finansiering av GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av GymPartner Swedens Skivstångsset används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Billigare Löpband här 

Köp GymPartner Swedens Internationella Skivstångsset och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden.

Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Även om GymPartner Sweden främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstänger och vikter i kommersiell kvalitet & andra Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.