Beskrivning

UtförsÀljning-Gymkonkurser med Nya GymProdukter som sÀljer Power-Rack Marbo Fitness för under halva priserna 1/2. Med ett eget Hemmagym fixar du trÀningen

UtförsĂ€ljning-Gymkonkurser med Nya GymProdukter som sĂ€ljer Power-Rack Marbo Fitness  för under halva priserna 1/2. Med ett eget Hemmagym kommer att hjĂ€lpa dig att kontinuerligt trĂ€na hela Ă„ret.

NÀr du har möjligheten till att trÀna hemma behöver du inte lÀngre stÀlla in trÀningen pÄ grund av regn eller snö.

Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende pÄ vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina trÀningspass hemma istÀllet för pÄ gymmet.

Power-Rack Marbo Fitness 

Impulse Fitness Power-Rack Àr en kraftig stÀllning med en rad förbÀttringar som exempelvis J-hooks med infÀlld nylon som skyddar stÄngen.

Power-Rack Marbo Fitness 

Denna Power-Rack har hĂ„llare & armar och nu Ă€ven utrustade med magnetlĂ„s. I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att olika former av chins och pull-ups J-hooks och Safetyarms ingĂ„r i leveransen – för extra uppsĂ€ttningar lĂ€gger du till det som tillval.

UtförsÀljning-Gymkonkurser Nya GymProdukter

UtförsÀljning-Gymkonkurser med Nya GymProdukter och trÀningsredskap i hög gymkvalitet frÀmst frÄn VÀrldsledande tillverkare av gymutrustning sÄsom Life Fitness. Precor. Technogym. Cybex Star trac och GrandMaster.

Finansiering av Power-Rack

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing av Power-Rack Marbo Fitness 

Leasing av Power-Rack Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Power-Rack anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid. Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkÀnd för leasing sÄ kontakta GymPartner Finance som Àr specialist pÄ finansiering av produkter och digitala tjÀnster till företag i gym och fitness branschen.

För oss Àr finansiering mer Àn att bara lÄna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar vÀrde och stödjer bÄde vÄra samarbetspartners och slutkunders tillvÀxt och ambitioner.

GymPartner Finance strĂ€var efter att ge företag nya idĂ©er om hur de anvĂ€nder utrustningen istĂ€llet för att Ă€ga den. VĂ„ra tjĂ€nster omfattar bl a hyra, leasing, sĂ€ljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgĂ„ngar.

Billigare Löpband hĂ€r 

Köp Power-Rack och Kompletta Gym med LÀgstaprisgaranti frÄn GymPartner Sweden. Vi Àr en grossist för styrketrÀningsredskap. Vi sÀljer bÄde nya och begagnade gymprodukter.

GymPartner har allt ifrÄn SkivstÀnger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, TrÀningsbÀnkar till Crossfit-tillbehör.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjÀlpa dig att kontinuerligt trÀna hela Äret. NÀr du har möjligheten till att trÀna hemma behöver du inte lÀngre stÀlla in trÀningen pÄ grund av regn eller snö.

Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende pÄ vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina trÀningspass hemma istÀllet för pÄ gymmet.

Nya SkivstÄngsstÀllningar i kommersiell kvalitet och redskap frÄn GrandMaster Fitness finns alltid i bÄde lagret och i vÄr nya utstÀllning.

Även om GymPartner Sweden sĂ€ljer frĂ€mst Gymutrustning eller kompletta Gym sĂ„ Ă€r du vĂ€lkommen att prova och se vĂ„ra SkivstĂ„ngsstĂ€llningar i kommersiell kvalitet & TrĂ€ningsredskap i vĂ„r utstĂ€llning pĂ„ NĂ€mndemansgatan 17 i Mölndal.