Beskrivning

Begagnade Viktskivor i gummi med handtag från Eurosport Fitness.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness i gummi med handtag för lättare hantering. Hur kul är det inte med nya fräscha viktskivor i hemmagymmet ?

Gummiklädda 50 mm viktskivor med kärna av gjutgärn och greppvänliga handtag samt greppkanter. Stryktåliga, enkla att hantera och skonsamma mot underlaget.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness är färgkodade Viktskivor med Handtag.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness

Viktskivorna kommer med handtag och standardiserad färgkodning så att de antingen kan användas som bas i ditt nya gym eller fylla ut tidigare viktbas.

Otroligt prisvärda viktskivor med gummerat yttre och förstärkt hål för bättre hållbarhet, samtidigt som de blir skonsamma mot golv och öron när du kör lite tyngre övningar.

Dessa kommer utan den starka/fräna gummilukt som en del budgetskivor kan ha, och är gjorda för lång användning under många år.

Lösa viktskivor kommer i alla vikter, material, storlekar och är, som du vet, A och O i ett gym

Viktskivor kan användas tillsammans med en skivstång, på byggbara hantlar eller helt enkelt separat. Det faktum att de är just lösa innebär att de kan användas på en mängd olika sätt för att träna hela kroppen.

Viktskivor är grundläggande utrustning i gymmet och tanken med dessa är att utövaren enkelt själv ska kunna välja tyngd genom att antingen addera eller ta bort vikter.