Beskrivning

Begagnade Viktskivor i gummi med handtag frÄn Eurosport Fitness.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness i gummi med handtag för lĂ€ttare hantering. Hur kul Ă€r det inte med nya frĂ€scha viktskivor i hemmagymmet ?

GummiklÀdda 50 mm viktskivor med kÀrna av gjutgÀrn och greppvÀnliga handtag samt greppkanter. StryktÄliga, enkla att hantera och skonsamma mot underlaget.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness Ă€r fĂ€rgkodade Viktskivor med Handtag.

Begagnade Internationella viktskivor Eurosport-Fitness

Viktskivorna kommer med handtag och standardiserad fÀrgkodning sÄ att de antingen kan anvÀndas som bas i ditt nya gym eller fylla ut tidigare viktbas.

Otroligt prisvÀrda viktskivor med gummerat yttre och förstÀrkt hÄl för bÀttre hÄllbarhet, samtidigt som de blir skonsamma mot golv och öron nÀr du kör lite tyngre övningar.

Dessa kommer utan den starka/frÀna gummilukt som en del budgetskivor kan ha, och Àr gjorda för lÄng anvÀndning under mÄnga Är.

Lösa viktskivor kommer i alla vikter, material, storlekar och Àr, som du vet, A och O i ett gym

Viktskivor kan anvÀndas tillsammans med en skivstÄng, pÄ byggbara hantlar eller helt enkelt separat. Det faktum att de Àr just lösa innebÀr att de kan anvÀndas pÄ en mÀngd olika sÀtt för att trÀna hela kroppen.

Viktskivor Àr grundlÀggande utrustning i gymmet och tanken med dessa Àr att utövaren enkelt sjÀlv ska kunna vÀlja tyngd genom att antingen addera eller ta bort vikter.