Beskrivning

Begagnat Löpband Startrac PRO 1 är i behov av reparation som kan utföras av GymSupporten, vi rekommenderar att du går på visningen.

Begagnat Löpband Startrac PRO 1 är i behov av reparation som kan utföras av GymSupporten, vi rekommenderar att du går på visningen.

Begagnat Löpband Startrac PRO

Om du letar efter ett riktigt bra löpband avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg.

Med samma kvalitet och säkerhet som storebror 8 TRx, men med något limiterade funktioner, är det en perfekt blandning av funktion och pris.

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.


Löpband StarTrac PRO – Din Bästa GymPartner

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Löpband hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Löpband StarTrac PRO

Köp Löpband i hög gymkvalitet hos GymPartner Sweden där du kan välja mellan många olika slags Löpband och vårt urval spänner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet.

  • 15 % max lutning
  • 21 km/h maxhastighet
  • Välj mellan OpenHub LCD-display eller 10″ Touch Screen
  • Löpmatta om 152 x 54,6cm, utrustad med Soft Trac för optimal stötdämpning
  • Hot Bar med säkerhetsstopp

Vår renoveringsprocess av Löpband StarTrac PRO

Som en del av vår renoveringsprocess tar vi bort motorn, ersätter de gamla lagren med en helt ny uppsättning. Den renoverade motorn återmonteras och installeras och ett nytt drivrem monteras.

Fram- och bakrullar avlägsnas, strippas sedan och de gamla lagren ersätts med en helt ny uppsättning. De renoverade rullarna installeras sedan.

Ett nytt löpdäck och däckfjädrar monteras där det anses nödvändigt och ett helt ny Löpmatta värt 6500 kr är installerat.