Beskrivning

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black Àr en helt inkapslad cykel, skyddskÄpor i plast & centralt svÀnghjul i rostfritt stÄl

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black Ă€r resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den Ă€r summan av ïŹ‚era Ă„rs samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black Àr en helt inkapslad cykel med skyddskÄpor i plast som omsluter drevet och det centrala svÀnghjulet. Alla viktiga delar Àr tillverkade i rostfritt stÄl vilket helt och hÄllet eliminerar problemet med rost och andra skador.

Varje liten detalj Àr noggrant utformad och fyller en praktisk funktion. SmÀlt inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite vÀsen av dig. Var annorlunda. Du kan börja med att vÀlja en fÀrg pÄ din Body Bike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lÀgga till ett tryck pÄ sidan.

Skapa en sÀrskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller vÀlj din klubblogotyp.

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black fakta

LĂ€ngd: 105 cm

Bredd: 60 cm

Höjd: 100 cm

Nordens Största Gymleverantör

FrÄn lagerbutiken i Mölndal sÀljer vi: Spinningcyklar frÄn de vÀrldsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Hos GymPartner Sweden kan du vÀlja mellan mÄnga olika slags Spinningcyklar och vÄrt urval spÀnner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade lÀs hÀr.

Vi sÀljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till sÄvÀl företag som privata, och vi levererar sjÀlvklart i hela Norden och Europa.

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black

Denna passar lika bra hemma som pÄ gymmet och GymPartner Sweden har ocksÄ mÄnga olika typer av Spinningcyklar för varje behov. Spinningcykeln Àr en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln Àr ocksÄ ett fantastiskt trÀningsredskap att ha stÄende dÀr hemma.

Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att trÀna nÀr du har tid över och med cykeln kan du se till att du fÄr bÄde snabb och effektiv trÀning, utan att för den skull behöva tÀnka pÄ varken vÀder eller vind.

Stort urval Spinningcykel Supreme BodyBike mfl.

Se vĂ„rt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jĂ€mförelse – för att enkelt kunna jĂ€mföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger ocksĂ„ gĂ€rna rĂ„d kring vilken typ av cykel som Ă€r den helt riktiga investeringen för dina behov.

Köp: Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black

Installation och Service av Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black

Vi erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning bÄde till dig som privatperson och som företag. VÄra montörer Àr proffs pÄ vÄra produkter och kan dÀrför genomföra en snabb, smidig och sÀker installation.

Vill ni bestÀmma en dag som passar er eller fÄ ytterligare information angÄende service. GÀller det installation av gymutrustning sÄld av GymPartner Àr ni vÀlkomna att kontakta oss för tidsbokning.

Varför ska du lÄta en specialist utföra installationen av Spinningcykeln?

VÄra montörer har lÄng tids erfarenhet av vÄra produkter och kan genomföra en snabb, smidig och framförallt sÀker installation.

Vi hjÀlper er med allt och nÀr er utrustning Àr installerad och klar har du möjlighet att stÀlla frÄgor angÄende utrustningens funktioner, fÄ information angÄende skötselrÄd och erbjuds en genomgÄng av din nya utrustning. Framför allt vill vi att ni som kund skall kunna luta er tillbaka medan vi fixar resten.

Varför lÄta en specialist utföra Service?

TÀnk pÄ att ge din utrustning det bÀsta genom att lÄta dina produkter servas av en behörig servicetekniker för att maximera livslÀngden.

Det Àr inte bara viktigt att du hÄller efter dina produkter bara för att se till att de hÄller sig i toppskick utan ocksÄ för sÀkerheten av anvÀndandet pÄ produkterna.

LÄt alltid en servicetekniker utföra service pÄ din utrustning för att vara sÀker pÄ att din utrustning fÄtt rÀtt behandling, servad pÄ rÀtt sÀtt med rÀtt produkter och verktyg.

GymPartner Finance