Beskrivning

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg. Träning med medicinbollar och motionsbollar rent generellt håller på att bli en av favorit-workout-typerna bland gymmare

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg. Träning med medicinbollar och motionsbollar rent generellt håller på att bli en av favorit-workout-typerna bland fitnessentusiaster, särskilt crossfit-utövare.

Slam-bollar och medicinbollar är bollar som väger en del, som du kan använda för att förbättra dina träningsrutiner.

Skillnaderna mellan de två är liten, men något man bör fundera på för att garantera att du får helt rätt utrustning för att nå dina träningsmål.

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg

Använd en medicinboll i stället för hantlar eller lösa vikter, för att lägga till en extra dimension av funktionell träning med medicinbollövningar.

Det är ju nyttigt för alla idrottare. Använd medicinbollen för funktionell träning, något som kommer att förbättra alla rörelser du gör med kroppen i vardagen.

Så här kan du göra:

Stå med fötterna så att de är vända framåt mot en vägg och håll bollen i händerna.

Lyft bollen över huvudet och diagonalt medan du roterar dina höfter, så att du vänder dig mot väggen.

Flytta därefter bollen diagonalt mot motsatta sidan av kroppen och nära golvet.

När du är klar med dina repetitioner på ena sidan, byter du till andra sidan.

Den diagonala rörelsen kommer att stärka armar, bröst, rygg, mage, ben och rumpa.

Finansiering av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Precor Sverige 

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.