Beskrivning

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg. TrÀning med medicinbollar och motionsbollar rent generellt hÄller pÄ att bli en av favorit-workout-typerna bland gymmare

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg. TrÀning med medicinbollar och motionsbollar rent generellt hÄller pÄ att bli en av favorit-workout-typerna bland fitnessentusiaster, sÀrskilt crossfit-utövare.

Slam-bollar och medicinbollar Àr bollar som vÀger en del, som du kan anvÀnda för att förbÀttra dina trÀningsrutiner.

Skillnaderna mellan de tvÄ Àr liten, men nÄgot man bör fundera pÄ för att garantera att du fÄr helt rÀtt utrustning för att nÄ dina trÀningsmÄl.

Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg

AnvÀnd en medicinboll i stÀllet för hantlar eller lösa vikter, för att lÀgga till en extra dimension av funktionell trÀning med medicinbollövningar.

Det Àr ju nyttigt för alla idrottare. AnvÀnd medicinbollen för funktionell trÀning, nÄgot som kommer att förbÀttra alla rörelser du gör med kroppen i vardagen.

SÄ hÀr kan du göra:

StÄ med fötterna sÄ att de Àr vÀnda framÄt mot en vÀgg och hÄll bollen i hÀnderna.

Lyft bollen över huvudet och diagonalt medan du roterar dina höfter, sÄ att du vÀnder dig mot vÀggen.

Flytta dÀrefter bollen diagonalt mot motsatta sidan av kroppen och nÀra golvet.

NÀr du Àr klar med dina repetitioner pÄ ena sidan, byter du till andra sidan.

Den diagonala rörelsen kommer att stÀrka armar, bröst, rygg, mage, ben och rumpa.

Finansiering av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge vĂ„ra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Medicinbollar 3st begagnade 5-8-10kg anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet.

Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid.

PopulĂ€rast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges PopulÀraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Precor Sverige 

Även om GymPartner Sweden sĂ€ljer frĂ€mst Gymutrustning eller kompletta Gym sĂ„ Ă€r du vĂ€lkommen att prova i vĂ„r utstĂ€llning pĂ„ NĂ€mndemansgatan 17 i Mölndal.