Beskrivning

3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar. Pilatesboll är en träningsboll med möjlighet till ett stort antal övningar. Stärker core-musklerna & balansen

3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar. Pilatesboll är en träningsboll med möjlighet till ett stort antal övningar. Låter dig träna hela kroppen. Stärker core-musklerna samt förbättrar balans och hållning.

Det finns massor av övningar med Pilatesboll. Det finns dessutom massor av andra övningar. Perfekt när man vill finna lite inspiration till styrketräningen.

3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar

Perfekt för att stärka ryggmage och core. I början kan vissa övningar kännas “omöjliga” när bollen rullar hit och dit, men redan efter ett par gånger brukar det gå bättre.

Efter ytterligare några gånger kan du ha fått en ny bästis (träningsbollen alltså), det går nämligen ganska snabbt att få till tekniken för övningar med pilatesboll.

Övningar med träningsboll är dessutom grymt effektiva.

Det finns ett gäng i övningsbanken och jag tänkte ta tillfället i akt att lista några här.

Om du undrar vilken storlek på bollen du ska välja så finns det tips för detta i artikeln

Välj rätt storlek på träningsbollen.

Bra övningar med 3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar:

Pikplanka med pilatesboll 

Sitta på boll 

Planka boll under ben 

Planka med boll 

Crunch fötter på boll 

Crunch fötter till boll 

Crunch på boll 

Diagonala rygglyft på boll 

Omvända rygglyft på boll 

Rygglyft på boll med Kettelbell

Finansiering av 3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av 3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av 3 st Pilatesbollar begagnade i olika storlekar används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Cybex nya magmaskin 49500 ink.moms

Brands: GrandMaster by GymPartner

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.