Gymleverantörer inom spabranschen

Gymleverantörer inom spabranschen. Den fysiska träningen skall representeras av ett dagligt och kostnadsfritt utbud av organiserade träningsaktiviteter. Gymleverantörer inom spabranschen Qicraft, Casall, Fitness Brands och GrandMaster Fitness.

Gymleverantörer inom spabranschen presenteras av Svenska Spahotell, som är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet.

 • För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat & dryck och beröring.

 • För dig som gäst är därmed en anläggnings medlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

Föreningen vill också verka för ett hållbarhetsperspektiv inom spabranschen

 • Föreningen Svenska Spahotell bildades i augusti 2004 som en fristående förening, med krav på att dess medlemmar ska vara anslutna till Visita - Svensk Besöksnäring (tidigare SHR).

Gymleverantörer inom spabranschen

Gymleverantörer inom spabranschen presenteras av Svenska Spahotell, som är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat & dryck och beröring. För dig som gäst är därmed en anläggnings medlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal. Föreningen vill också verka för ett hållbarhetsperspektiv inom spabranschen Föreningen Svenska Spahotell bildades i augusti 2004 som en fristående förening, med krav på att dess medlemmar ska vara anslutna till Visita - Svensk Besöksnäring (tidigare SHR). presenteras av Svenska Spahotell, som är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat & dryck och beröring. För dig som gäst är därmed en anläggnings medlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal. Föreningen vill också verka för ett hållbarhetsperspektiv inom spabranschen Föreningen Svenska Spahotell bildades i augusti 2004 som en fristående förening, med krav på att dess medlemmar ska vara anslutna till Visita - Svensk Besöksnäring (tidigare SHR).

Kortfattat om kriterierna:

 • Den fysiska träningen skall representeras av ett dagligt och kostnadsfritt utbud av organiserade träningsaktiviteter.

 • Gymleverantörer inom spabranschen Qicraft, Casall, Fitness Brands och GrandMaster Fitness.

Qicraft - Svenska leverantören av italienska Technogym

TechnoGym Din Bästa GymPartner "Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna". Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Nordens ledande aktör av träningsutrustning & relaterade tjänster inom hälsa & träning

 • Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av konditionsutrustning av högsta klass.

 • Kvalitetsutrustning

Technogym utrustning. Lång erfarenhet. Branschens bästa service.

 • Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.

Farhad Jabbari CEO berättar

"Varje dag jobbar vi för att skapa en hälsosammare värld genom bl.a. fysisk aktivitet. Vi kallar det för "Activating People". Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning".

TechnoGym Din Bästa GymPartner

"Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna".

 • Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem.

 • Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Qicraft Sweden AB
Org.nr: 556614-0447

Casall PRO

Casall PRO är oavsett om du äger ett mindre hotell och vill erbjuda dina gäster ett bra gym eller om du är inköpare på ett av de större gymmen runt om i Norden har de den träningsutrustning som passar. Casall PRO har levererat träningsutrustning från Sverige sedan 1980. Matrix Fitness är ett av världens ledande & snabbväxande – kommersiella märken. Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik. Casall Aktiebolag Org.nr: 556583-4479 Begagnad Gymutrustning från Casall PRO

 • Casall PRO är oavsett om du äger ett mindre hotell och vill erbjuda dina gäster ett bra gym eller om du är inköpare på ett av de större gymmen runt om i Norden har de den träningsutrustning som passar.

 • Casall PRO har levererat träningsutrustning från Sverige sedan 1980.

 • Matrix Fitness är ett av världens ledande & snabbväxande – kommersiella märken.

 • Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

 • Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

 • Casall Aktiebolag

 • Org.nr: 556583-4479

 • Begagnad Gymutrustning från Casall PRO

Fitness Brands - Svenska leverantören av Life Fitness & H.S

Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör. Life Fitness vill få människor att röra på sig och leva ett aktivt liv genom sina träningsprodukter. Hammer Strength – robust styrketräningsutrustning av högsta kvalitet.  Life Fitness Secondhand är Life Fitness Gymutrustning hos GymPartner som älskar gymutrustning från Life Fitness & Hammer Strength och erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning, alltid 200-300 maskiner i lager. Fitness Brands Nordic AB Org.nr: 559065-3209

CL Fitness 

CL Fitness - Vi vet vad som krävs för att Du som kund ska lyckas med din affärsidé. Sedan 1985 har vi utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga instutitioner, gym till hotell och spa. Vi har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering. Competition Line Fitness Sverige AB Org.nr: 556652-4004 Begagnat ifrån CL Fitness & GymPartner

Vi vet vad som krävs för att Du som kund ska lyckas med din affärsidé

 • Sedan 1985 har vi utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga instutitioner, gym till hotell och spa.

 • Vi har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov.

 • Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.

 • Competition Line Fitness Sverige AB

  Org.nr: 556652-4004

 • Begagnat ifrån CL Fitness & GymPartner

GrandMaster Fitness

GrandMaster Gymutrustning GrandMaster Made In Sweden GrandMaster Fitness är skapat av Martin Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning. Produkterna kännetecknas av en mycket hög slittålighet och ett solitt, robust intryck. Snygga produkter som är gjorda för att användas idygnet runt helt enkelt.. GrandMaster Fitness träningsmaskiner och träningsredskap är kända för att hålla för riktigt tuff användning i många år, och ha en mycket stilren och stabil design. GrandMaster Fitness & Tre goda grunder till att välja GrandMasters gymutrustning

GrandMaster Made In Sweden

 • GrandMaster Fitness är skapat av Martin Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning.

 • Produkterna kännetecknas av en mycket hög slittålighet och ett solitt, robust intryck.

 • Snygga produkter som är gjorda för att användas idygnet runt helt enkelt..

 • GrandMaster Fitness träningsmaskiner och träningsredskap är kända för att hålla för riktigt tuff användning i många år, och ha en mycket stilren och stabil design.

 • GrandMaster Fitness & Tre goda grunder till att välja GrandMasters gymutrustning

Säkerhet

 • Den ergonomiska designen av GrandMasters gymutrustning ger hög effekt men utan riskerna som fria vikter innebär.

Träningseffekt

 • Tack vare den biometriska konstruktionen uppnås en maximal effekt i varje rörelse.

Underhållsfritt

 • GrandMaster Fitness- utrustning är nästintill underhållsfri vilket gör att du kan maximera intäkterna och minimera kostnaderna.

GrandMaster Fitness

 • GrandMasters gymmaskiner tar din träning i gymmet till en ny nivå. Med den senaste innovationen och digitala lösningar får du de bästa förutsättningarna att lyckas.

 • Alla våra maskiner är självklart förpackat i snygg stilren design. Och passar lika bra i hemmet som i gymmet.

 • Det finns en uppsjö olika maskiner, alla med olika design.

 • Sammantaget för hela vårt utbud av maskiner och redskap är att vi aldrig tummar på kvalitén.  

 • Allt för att du ska kunna fokusera enbart på din utveckling och träning i gymmet.

Finansiering av GrandMaster Made In Sweden

 • GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

 • GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

 • Hyra

 • Leasing

 • Säljfinansiering

 • Avbetalning

 • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter från GrandMaster Made In Sweden på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

 • Besök GymPartner Finance

GrandMaster Made In Sweden är gymutrustning  där det främst är den ergonomiska designen som ger effekt men utan riskerna som fria vikter innebär

Aktuella evenemang hos GymPartner & GymAuktioner 2023

MaXimus The GymPartner

 • Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

 • I am a fan of gym, business, and design.

 • More content coming soon! :)

 • In the meantime you can find me here or on about.me

Martin Maximus have sold over 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Varumärkets platsannonser från olika källor, inklusive Google Jobs, kan användas i Brand SERP.

Fler artiklar om duktiga SEO-Experter

SEO Expertis inom dessa områden. Martin Maximus SEO och GymDigital erbjuder SEO för alla dessa typer av företag och Gym i Göteborgs-området: Arbeta med ett SEO-team med erfarenhet Enormt specialiserat relationsnätverk Lokal SEO expertis Mer sammansvetsade SEO-grupper Kostnadseffektiv SEO Nr: 1 SEO-byrå i Sverige för Gym och kliniker Varumärkets platsannonser från olika källor, inklusive Google Jobs, kan användas i Brand SERP. Fler artiklar om duktiga SEO-Experter Adrian Eriksson Nite Cloud Koray Tuğberk GÜBÜR SEO på Blogger  Jesper Nissen SEO BLOGG OM SEO FÖR SMÅFÖRETAG I GÖTEBORG Sveriges bolag GymPartner finns nu på AMAZON