Träningsredskap hos Din GymPartner

Träningsredskap hos Din GymPartner som har allt du kan tänkas behöva för att kunna styrketräna hemma och utomhus. Det mesta i hög gymkvalitet.

Träningsredskap hos Din GymPartner

Hos oss på GymPartner hittar du den vanligaste träningsutrustningen som du kan tänkas behöva för att kunna styrketräna hemma och utomhus.
Hemmaträning blir allt vanligare eftersom det både är bekvämt och lättillgängligt, samt att du inte spiller någon onödig tid på att ta dig till och från gymmet.
Vi har gummiband, balansplattor, yogamattor, foamrollers, hantlar, lyftarbälten, kettlebells, skivstänger och mycket mer. Träningsredskap gör att du bland annat kan träna boxning, yoga, X-fit, konditionsträning, bänkpress och annan styrketräning oberoende av ett gym eller en yogasal.
Träningsredskap hos Din GymPartner kommer från populära märken men vi säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex och GrandMaster Fitness.

Vad ska jag tänka på när jag köper Träningsredskap hos Din GymPartner?

Det du ska bestämma först är vad du ska träna för typ av träningsövningar, för att på så sätt komma fram till vad du behöver för utrustning.
Till exempel kanske du vill ha mer motstånd när du gör knäböj – hitta därför ett bra gummiband att fästa runt benen.
Kanske har du börjat utöva yoga och vill ha en matta att rulla ut hemma, eller så vill du kunna lyfta skrot i sovrummet – då kan hantlar vara rätt för dig.
Om du vill ha till exempel hantlar eller kettlebells, fundera på vilken vikt som är bra och fungerar för dig – är det åtta, 12 eller 20 kilo? Det kan vara en bra idé att köpa flera vikter för att kunna variera mellan olika övningar.
Något annat du ska tänka på är hur mycket du kommer använda din utrustning.
Välj de typ av redskapen som du kan använda både mycket och till flertalet olika träningsövningar för att få ut det mesta av produkten.

Träningsredskap hos GymPartner

Träningsredskap hos Din GymPartner som säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår.
Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap av hög gymkvalite’ som fattas.

Träningsredskap i kategorier