Utförsäljning av Gymkonkurser

Utförsäljning av Gymkonkurser med ny & begagnad träningsutrustning i hög gymkvalitet främst från Världsledande tillverkare av gymutrustning. GymAuktioner.se

Utförsäljning av Gymkonkurser med ny träningsutrustning i hög gymkvalitet främst från Världsledande tillverkare av gymutrustning såsom Life Fitness. Precor. Technogym. Cybex Star trac och GrandMaster.

GymAuktioner Sverige säljer för under halva priserna 1/2 nedan.

 • Med ett eget Hemmagym kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

 • Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

 • Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

 • Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

GymAuktioner Sverige säljer för under halva priserna 1/2 nedan. Med ett eget Hemmagym kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö. Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet. Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

Utförsäljning av Gymkonkurser

Träningsutrustning, träningsredskap, träningsmaskiner, ny & begagnad träningsutrustning, gymutrustning från följande konkurser:

Utförsäljning av Gymkonkurser Nya GymProdukter

 • GymAuktioner Sveriges utförsäljning av gymkonkurser med Nya GymProdukter och träningsredskap i hög gymkvalitet främst från Världsledande tillverkare av gymutrustning såsom Life Fitness. Precor. Technogym. Cybex Star trac och GrandMaster.

Gymutrustning i Göteborg

 • Med ett eget hemmagym kommer det att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö. 

 • Indoor Walking2 är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

 • Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

 • Vi har exempelvis stora ställningar med hantelpar, från 1 kg upp till 50 kg. Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning.

 • Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym.

Hemmagym & Gym Hemma BYGG ETT SOM PASSAR DIG

 • Oavsett om du är på jakt efter fria vikter eller om du vill ha en träningsbänk med en stabil ställning för en stång kan du hitta det hos oss. Notera att du även kan välja extra utrustning när du väljer ett paket för gymutrustning.

 • Ett tips är att även köpa med mattor, perfekt för dig som vill kunna skydda golvet mot den hårda och tunga utrustningen.

 • Utan mattor kan det snabbt bli fula märken och spår, speciellt om någon råkar tappa en eller flera tunga vikter och hantlar.

Utförsäljning av Gymkonkurser Nya GymProdukter

Finansiering av Gymutrustning eller Komplett Gym

 • GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

 • GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Gymutrustning eller Komplett Gym och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

 • Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.