Gymauktioner Väljer Nordic Live Auctions för Nätauktioner

Nordens nya Auktionssystem Nätauktioner med Sökmotoroptimering. Nätauktioner där du kan sälja på auktion, fulländad med sökmotoroptimering.

Gymauktioner Väljer Nordic Live Auctions

Nordens nya Auktionssystem Nätauktioner med Sökmotoroptimering. I takt att tekniken ständigt utvecklas och går allt snabbare framåt så dyker det upp nya tekniker att använda sig av när man bygger en auktion/e-handel. Väldigt många roliga och många väsentliga för att göra en Auktions-upplevelse fulländad.

Vad menas med Live egentligen?

Med live menar vi att budaren/köparen ALLTID uppkopplad emot sina auktioner vare sig om du är inne på siten eller ej, du är alltid ett klick och notis ifrån auktionen.

Väl inne i på auktionssiten så har du flera möjligheter att följa upp de auktioner som intresserar dig i realtid. Du får en samlad bild på samtliga auktioner som du följer.

Att äga ett auktionssystem som Privat eller Företagare idag

Om du som privatperson eller företagare vill sälja på auktioner, så får du antingen ansluta dig till någon auktionsfirma eller investera i ett eget system.

Vilket dels kan vara riskabelt för ekonomin och tidskrävande. Därför finns NLA…

Abonnera som vilken annan Prenumerationstjänst & betala enbart när du använder dig av tjänsten.

Hur hade det då varit om Ni kunde abonnera på systemet? För en fast månadskostnad? Välj friheten att inte känna dig bunden och betala när du använder dig av systemet och våra tjänster.

Dessutom med en rad olika inställningar gör det möjligt att få er helt egna touch på Siten. Byt tema, färger, teckenstil, bakgrunder & Logotyper.

Inte nog med det, så har vi även heltäckande Sökmotoroptimering.

Ett Auktionssystem som är en Hybrid mellan Nätauktioner och E-handel!

Hur vore det om man kunde kombinera auktioner och e-handel? Vill du kunna göra det möjligt att sälja för fastpris så ska du givetvis kunna göra detta med!

Därför har NLA inbyggt stöd för att antingen bara köra fastpris, budgivning eller kombinera dessa två lägen.

Heltäckande Sökmotoroptimering!

Nu för tiden om något, så spelar det väldigt stor roll i att man syns på Google för att hitta nya potentiella köpare/budare.

För att detta ska ske så måste man sökmotoroptimera sina sidor. Med en bra sökmotoroptimering kan du nå ut till fler köpare/budare som i sin tur genererar flera bud/köp.

Därför har vi på NLA gjort det möjligt att Sökmotoroptimera varje sida, auktion, produkt och nyhet har möjligheten att sökmotoroptimeras till fullo.

Vi på GymAuktioner har ett tätt samarbete med GymDigital Göteborg som är specialister på just Sökmotoroptimering, på så sätt kan vi även hjälpa er att komma igång med Sökmotoroptimeringen.

Nordic Live Auctions

Nordic Live Auctions Sweden i Göteborg bjuder gärna på en demo av deras Nya auktionssystem. Hör av er idag!

PadelAuktioner Hos NordicLiveAuctions!

Nu har även NordicLiveAuctions startat en ny auktionssite för padelutrustning. Vill du kolla in padelutrustning så som:

  • Padelkläder
  • Padelracket
  • Padelbollar & Tillbehör
  • Padelväskor

Du som privatperson eller företag köpa och sälja Padelutrustning. Skapa ett konto hos oss idag och lägg upp dina prylar gratis! 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.