Auktionssystem för Nätauktioner & Liveauktioner

Sökmotoroptimering är extremt viktigt för att utmärka sig på Sökmotorer, för att hitta potentiella budare och fler besökare som anser vi på NLA...

Auktionssystem för Nätauktioner & Live-auktioner

LIVE-auktioner innebär att all budgivning sker i realtid på webbplatsen. Auktionssystem för Nätauktioner & LIVE-auktioner, som prenumerationstjänst.

Med vårt system är budaren Alltid 1-klick ifrån auktionen.

Du kan följa auktionen i realtid nya bud uppdateras alltid automatiskt. Du som potentiell budgivare ser grafiskt hur många personer som tittar på den aktuella auktionen.

Alltid 1-klick ifrån Live-Auktionen

Samla alla de auktioner du vill följa med hjälp av "Mina Bevakningar" för att alltid vara En-notis och Ett-klick ifrån auktionen.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är extremt viktigt för att utmärka sig på Sökmotorer, för att hitta potentiella budare och fler besökare som anser vi på NLA ett detta är en vital del för att hitta nya kunder och bygga sig ett namn.

Med vårt system så får du heltäckande Sökmotoroptimering för sidor och auktioner/produkter.

Vi tillhandahåller för Live-auktioner och Nätauktioner.

Varje besökare representeras av en personikon och när den personen lägger bud syns det i realtid genom att det visas en pratbubbla med budet ovanför den personikonen. Vad Nordic Live Auctions - auktionssystem erbjuder:

  • Klarar så gott som oändligt antal auktioner
  • En hybrid mellan webbshop och auktionssite, dvs. du väljer själv om du vill lägga ut din vara för fastpris i webshoppen eller skapa en auktion på varan.
  • Auktioner kan skapas av webbplatsägaren, eller om man vill, av webbplatsens medlemmar
  • Få full statistik på webbplatsen, hur bjuder dina besökare, vart befinner dem sig? Ta reda på målgrupper. Få all information för att marknadsföra till rätt målgrupp.
  • 100% Sökmotoroptimerade (SEO) sidor.
  • Notiser till alla som följer auktionen på sekunden via vår egna app eller via mail.
  • Budgivning från 1 kr eller angivet utropspris
  • Snabbuppladdning av flera bilder på en gång som paras ihop automatiskt med tillhörande produkt/auktion.
  • Ni/ägaren bestämmer helt och hållet över vad ni gör med systemet, och fördelar rätten att skapa auktioner ut till medlemmar.

Är ni Sugna på att få ta del av Sveriges Nya Auktionssystem för Liveauktioner och Nätauktioner?

Hör av er Idag!

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.