KLARAVIK GymAuktioner Sverige 

Det är hos KLARAVIK GymAuktioner Sverige ditt gym hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där.

KLARAVIK GymAuktioner Sverige

Det är hos KLARAVIK GymAuktioner Sverige ditt gym hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där. Här hittar du objekt från bygg-, entreprenad-, och industrisektorn. Främst listas maskiner, verktyg och bruksfordon.

Här auktioneras allt från fordon till kompletta gym ut. Under kategorin lösöre huserar en salig röra av allahanda värdesaker.

Ett tips är att hålla utkik under anbudsauktioner, där går det nämligen att göra fina affärer om man har turen på sin sida.

Du lämnar ditt bud endera via post eller e-post, och högstbjudande vinner.

Under den sektionen kan riktiga skambud gå under radarn och vinna.

– Auktioner – Konkurser – Varulager & Överskott

KLARAVIK GymAuktioner Sverige

Till skillnad från att göra affärer direkt med en konkursförvaltare lockar den här typen av auktioner fler budgivare och många dras med i budgivningshysterin vilket gör det svårare att hitta lönsamma affärslägen. Oftast stannar slutpriserna runt marknadsvärdet.

Vid auktionsaffärer är det viktig att ta höjd för slagavgifter, inropsavgifter, moms, frakter, risker, dolda fel och annat som kan påverka vinstmarginalerna.

​Exekutiva GymAuktioner Sverige

Vi auktionerar, förmedlar och säljer ny och begagnad gymutrustning, Gymauktioner Sverige är för det första en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagymprodukter.

Finansiering av Gymutrustning & Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Samt KLARAVIK GymAuktioner Sverige. 

Läs här 

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra Leasing Säljfinansiering Avbetalning Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kaffebloggens intressanta artiklar läs här "Ta en kaffe vettja!