GymPartner Sweden

GymPartner Marknadens bästa gymleverantör av både ny och begagnad gymutrustning. Hög service och över 40-års branscherfarenhet!

Välkommen till GymPartner Marknadens bästa gymleverantör av både ny och begagnad gymutrustning. Hög service och över 40-års branscherfarenhet!

Välkommen till GymPartner Sweden

Hos GymPartner kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör. GymPartners Gymkonsulter hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en stor kostnad.

Välkommen till GymPartner Marknadens bästa gymleverantör

GymPartner erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym. GymPartners Gymkonsulter har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda.

Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning. Begär offert / prisförslag med personlig kontakt.

Det går givetvis bra att bara kontakta GymPartners Gymkonsulter för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu. Vi hjälper med rådgivning och tips.

Köp Träningsmaskiner hos GymPartner Marknadens bästa gymleverantör

GymPartners Gymkonsulter har samlat alla de bästa träningsmaskinerna för att du ska få den allra bästa träningen! GymPartner har träningsmaskiner både för hemmagym och professionella gym både för styrketräning och rehab.

Om du söker en träningsmaskin så är GymPartner.nu rätt destination för dig – i alla prisklasser!

GymPartners Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Begagnad Gymutrustning med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster.

Unik 6 månaders reservdelsgaranti

Du får också vår unika 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner. GymPartners lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Välkommen till GymPartner i Mölndal

Finansiering av Gymutrustning och Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se. Nya – Begagnade Gymprodukter. Vi har ofta Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar i Världklass. Gymauktioner Sverige, auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym.

Gymutrustning på auktion från GymPartner Marknadens bästa gymleverantör

Gymauktioner Sverige är för det första en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagymprodukter. Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac. Våra nya varumärken är GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Allstrength & Impulse.

Förmedling av inlämnares egendom genom fysiska auktioner på plats eller våra Internetauktioner. Vi levererar med GymSupportens egna lastbilar i både Göteborg och Stockholmsområdet.

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17, där vi tagit över Papyrus fd. Lager i Mölndal. Auktion hos Gymauktioner.se Vem som helst kan sälja billiga begagnade gymmaskiner…

Vi har över 40 års erfarenhet av att driva företag & gym , bygga gym, etablera gym, köpa och sälja träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer.

Gymutrustning på auktion hos Gymauktioner.se