Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade

Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade i hög gymkvalitet som aktiverar och utvecklar dina bröstmuskler utan större skaderisker. Nu på auktion %%sep%%

Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade i hög gymkvalitet som aktiverar och utvecklar dina bröstmuskler utan större skaderisker. Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg. Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer. Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.

Pectoralis Major aktiveras av Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade

Den större av de två musklerna. Pectoralis Major har ett gemensamt ursprung på överarmsbenet under axelmuskeln men muskeln har sedan två fästen. Ett uppe på nyckelbenet och ett andra fäste på bröstbenet ned till revbenen. De två olika fästena gör att muskeln blir som en triangel/solfjäder med muskelfibrer som riktas lite olika beroende på vilket fäste de har. Genom detta blir Pectoralis Major uppdelad i tre övergripande ”delar”. Den övre som fäster i nyckelbenet med fibrer som går snett uppåt. Den mellersta som fäster rakt in i bröstbenet men fibrer som är mer horisontella. Den undre har fibrer som går snett nedåt eftersom den fäster i nedre delen av bröstbenet och revbenen. På personer med välutvecklade bröstmuskler och lite underhudsfett syns det tydligt hur de olika muskelfibrerna är olika vinklade när de utför bröstövningar.

De tre delarna av Pectoralis Major

Övre delen har muskelfibrer som går snett uppifrån nyckelbenet ned till armbenet. För att träna dessa bör du därför genomföra övningar som för vikten ifrån ett lågt läge snett upp till ett högt läge. Enklast uttryck kan man säga att armarna ska ha mer än 90 graders vinkel utifrån kroppen när rörelsen utförs. En bra övning för detta är lutande bänkpress. Den övre delen av bröstmuskeln ansvarar också för att lyfta armen framför kroppen. Gör därför kabellyft från golvet som för armarna framför kroppen och lyfter vikten snett uppåt.
GymPartner säljer prisvärda bröstmaskiner av hög kvalitét som tål långa träningspass och som vi delat in i följande underkategorier uppifrån i listan: 
  • Bröstpress-Chestpress och bänkar bänkpressbänk
  • Pec-deck
  • Cable Crossover & DAP-Dual Adjustable Pulley
  • Smithmaskin
  • Flerövningsmaskiner mfl.

Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade i hög gymkvalitet

Våra varumärken i begagnade produkter är GrandMaster, Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex. Boka tid för personlig visning och rådgivning på 070-878 94 00 Dan. Bröstmaskiner är ett skonsamma och effektiva oavsett om du vill träna upp din teknik, rehabilitera dig från en skada eller helt enkelt bara fokusera på en specifik muskelgrupp.

Bröstmaskiner i hög gymkvalitet

Bröstmaskiner finns i många olika modeller. Vi på GymPartner har valt ut dom bästa maskinerna som hjälper dig att komma iform snabbt och effektivt. Sökord: Bröst, Bröstövningar, Snygga bröst, Bröstmuskler, Bröstövningar, Träna med hantlar, Fabian gl, Hantelflyes, Träna Bröst,

Varför ska du välja Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade?

Med GymPartners träningsmaskiner för bröstträning kan du träna dina muskelgrupper till max utan att behöva oroa dig för att riskera eventuella skador. Bröstmusklerna är en av de mest kraftfulla muskelgrupperna i din kropp. GymPartners träningsmaskiner tål ordentlig belastning när du tränar så att du kan gå ”all in” under ditt träningspass Har du frågor eller funderingar kring våra bröstmaskiner kan du alltid kontakta vår kunniga Personliga Tränare MaXimus [email protected]

Finansiering av Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer Bröstmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.