Handtag till Gymmaskiner

Handtag till Gymmaskiner faktum är att en träningsmaskin är aldrig bättre än det handtaget, greppet eller selen som är ansluten till den %%sep%%

Handtag till Gymmaskiner faktum är att en träningsmaskin är aldrig bättre än det handtaget, greppet eller selen som är ansluten till den.

Handtag till Gymmaskiner

Oavsett om du letar efter draghandtag, latsdrag, fotmanschetter, tricepsrep, eller något annat grepp för träning så finns det hos oss på GymPartner Sweden. Vi har samlat de bästa träningstillbehören för att få ut den bästa potentialen av din styrketräningsutrustning. För bästa muskeleffekt, välj ett bra träningshandtag.

Handtag till Gymmaskiner

Bra draghandtag, rep och selar är några av de mest underskattade redskapen i ett gym när man gör sina inköp. Ofta spenderar man timmar med att jämföra olika maskiner och hitta exakt det kryssdraget man önskar och sedan kör man bara på med standardhandtagen utan att tänka efter. Det är lätt att glömma att ett enkelt draghandtag kan öppna upp för en mängd olika övningar och med rätt handtag/grepp kan du ta din träning till en helt annan nivå. De klassiska greppen? Även om behoven givetvis varierar så finns det några olika grepp som bör finnas i det kompletta gymmet. 1. Enkelgrepp Enkelgreppet är själva basprodukten när det gäller exempelvis kryssdrag. Med enkelgreppet kan du utföra en mängd olika press och dragövningar. Fördelen med enkelgreppet är att du får en ensidig rörelse vilket gör att du inte kan överkompensera om du har en starkare sida i kroppen. 2. Tricepsrepet Givetvis är tricepsrepet det vanligaste redskapet i tricepsträning, men det kan även enkelt användas för olika dragövningar för att få kontakt både med biceps och ryggmuskulatur. Fördelen med rep gentemot vanlig stång eller hantel är att repet anpassar sig efter ditt grepp och handledsvinkel vilket ger ett mycket skonsamt grepp genom hela rörelsen. 3. Rakt draghandtag En klassiker för tricepspressar och bicepscurls. Och i längre varianter även för latsdrag. Stabilt, enkelt och nödvändigt. Utöver detta finns givetvis en mängd olika handtag med med ovanstående tre har du grunden i varje gym. Förvaring av Handtag till Gymmaskiner  Att förvara sina olika handtag för styrketräning är ofta ett vanligt problem. Det är svårt att hitta en riktigt perfekt lösning och många väljer att antingen hänga upp dem på en vägg eller stänga in dem i ett skåp. Det finns även olika tillbehörsställ så som detta. Oavsett vilken förvaringsform du väljer så se till att du gör ett aktivt val och inte bara lägger handtagen på marken – då ökar livslängden för redskapen och du kan använda dem utan problem i många år.

Finansiering av Handtag till Gymmaskiner + Digital Marknadsföring

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av Handtag till Gymmaskiner från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner. GymPartner Göteborg. Martin Börjesson 076-3933057 GymPartner Mölndal Dan Hamlet 070-8789400 Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer Handtag till Gymmaskiner från GymPartner Sweden

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.