KETTLEBELL by MaXimus

VAD ÄR EN KETTLEBELL by MaXimus ? Eller ”girya” som det heter på ryska, är ett ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag %%sep%%

KETTLEBELL by MaXimus betyder helt enkelt att GymPartner Sweden säljer endast Kettlebells som MaXimus Kettlebell Clubs medlemmar och instruktörer godkänt för antingen tävlingar eller avancerad Kettlebellträning. Kettlebell, Träningsredskap, Kettlebells, Kellebell övningar, Hantlar Jula, Träna med kettlebells, Kettlebell 24 kg, Eleiko Kettlebell,  Kettlebell sving, VAD ÄR EN KETTLEBELL? En kettlebell,eller ”girya” som det heter på ryska,är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka.

VAD ÄR EN KETTLEBELL MaXimus ?

Första gången ordet dök upp i en rysk ordbok var 1704 och den var så populär i Tsar-Ryssland att alla ”Starke Adolfar” och tyngdlyftare kallades för ”girevik” som betyder ”kettlebell-karl”. VARFÖR TRÄNA KETTLEBELLS ? Kettlebells tränar styrka, smidighet, balans och kondition samtidigt. Inget annat redskap gör det bättre. Det är ett helt gym som ryms i en hand. Du blir bra på saker du inte har tränat. När du svingar kettlebells lär du kroppen det smartaste sättet att utföra en rörelse. Till exempel lär du dig springa fortare utan att behöva träna mer på att springa. Detta är vad vi kallar för ”vad-i-helvete!?-effekten”. Du blir snygg. Kettlebells svarvar din kropp i stil med antika statyer,breda axlar där man anar bröstmusklerna, väl definierade ryggmuskler, slimmad midja och vackert välvda armar och ben. Dessutom får du en god hållning. Rehabiliteringsträning med Kettlebells ger med rätt vägledning dig en smärtfri och stark kropp på kortare tid en du kunnat drömma om

Competition KETTLEBELL by MaXimus :

Som namnet antyder. Dessa kettlebells används vid tävlingar, och den stora skillnaden på dessa och övriga modeller är att competition kettlebells är gjorda i standardmått som håller samma storlek oavsett tyngd, medan övriga modeller varierar i storlek beroende på hur tunga de är. Dessa kettlebells kommer också i olika färgmärkningar vilket gör det enkelt att urskilja en viss tyngd trots att de har samma storlek. Dessa kettlebells används ofta på crossfitboxar, eller lite mer seriösa gym – men även av hemmagymmare som föredrar att vänja sig vid de officiella storlekarna på kettlebells.

KETTLEBELL by MaXimus i neoprene:

Dessa kettlebells är i princip vanliga järnkettlebells men med ett litet skyddande hölje av neopren. Det är visserligen många som tycker det är snyggt, men det är inte det estetiska som är syftet utan neoprenhöljet skyddar framförallt underlag. Det gör att dessa är väldigt populära framförallt i hemmagym eller i företagsgym där man kanske inte har samma underlagsmöjligheter som på kommersiella gym. Låt oss dock vara tydliga. Släpper du t.ex. 24kg neoprenkettlebell i golvet kommer det ta stryk om du inte har ett bra gymgolv, men neoprenhöljet skyddar lite när du ställer ned det på vanligt sätt. Kettlebells i gjutjärn: Originalet. Järnkulan. Det klassiska robusta looken, och den billigaste varianten. Det blir inte enklare än såhär. Många gillar järnkulan för sin genuina känsla och skulle köpa dne även om den var dyrare än övriga modeller, men nu råkar dne vara rätt billig – vilket ju gör detta till ett perfekt alternativ för dig som inte behöver varken en competition eller neopren utan bara önskar vanlig kettlebellträning utan konstigheter. VAD ÄR EN KETTLEBELL? Eller ”girya” som det heter på ryska, är ett ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag. Kettlebell, Träningsredskap, Kettlebells, Kellebell övningar, Hantlar Jula, Träna med kettlebells, Kettlebell 24 kg, Eleiko Kettlebell,  Kettlebell sving,

Finansiering av KETTLEBELL by MaXimus

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av KETTLEBELLS och begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner. GymPartner Göteborg. Martin Börjesson 076-3933057 GymPartner Mölndal Dan Hamlet 070-8789400 Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer KETTLEBELL by MaXimus

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.