Gymgrossisten Din Bästa GymPartner

Gymgrossisten Din Bästa GymPartner. Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet & med 13.000 produkter..

Om Gymgrossisten Din Bästa GymPartner Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden.

Gymgrossisten Din Bästa GymPartner

Din Bästa GymPartner

Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet

  • Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet.

  • Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning.

  • Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden.

Gymgrossisten Bästa GymPartner

Finansiering av Gymgrossisten GymPartners Nya-Begagnade Gym

Finansiering av Gymgrossisten

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av Nya-Begagnade Gym från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner

  • GymPartner Göteborg. Martin Börjesson 076-3933057

  • GymPartner Mölndal Dan Hamlet 070-8789400

Begagnade träningsmaskiner i Världsklass 

träningsmaskiner & Träningsredskap

Begagnade gymmaskiner och gymutrustning i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, precor, Cybex, GrandMaster & Gymleco

  • Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till av service och underhåll gymredskapen vi säljer.

  • Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

  • Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners