Löpband i hög Gymkvalitet

Löpband i hög Gymkvalitet snart på Gymauktion. Eller köp nya och begagnade Löpband i hög gymkvalitet i Mölndal, billigt hos GymPartner

Löpband i hög Gymkvalitet snart på Gymauktion. Köp nya och begagnade Löpband i hög gymkvalitet Mölndal billigt hos GymPartner.

Löpband i hög Gymkvalitet

Löpband i Gymkvalitet

Från Nordens Största GymPartner i Mölndal säljer vi: Löpband från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Sökord: 

Köp Löpband i hög gymkvalitet

 • Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar.

 • Även i hemmagym har löpband kommit att bli alltmer populärt i takt med att de billigare löpbandet har börjat nå lite högre kvalité.

 • Köp Löpband i hög gymkvalitet tryggt med garanti sex månader.

 • När du köper Löpband från Nordens Största GymPartner kan du få det med 24 månaders räntefri avbetalning och sex månaders reservdelsgaranti,

Vart kan du köpa begagnad Löpband i gymkvalitet + garantier?

 • Välkommen till GymPartner på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

 • Missa inte den nya skylten på fasaden.

 • Priserna på löpband kan dock variera kraftigt och här tänkte vi gå igenom lite vad som kan påverka priset:

Motor:

löpband så ligger de på minst 4-5 HK

En av de aspekterna som har stört påverkan på priset är vilken sorts motor som sitter i löpbandet

 • På mindre löpband är ofta motorn på 2HK eller mindre, medan ett företagsband ofta ligger runt 3HK, och kommersiella band börjar runt 4-5HK som tex. Löpband i hög gymkvalitet.

 • En kraftigare motor ger en stadigare rörelse och gör att bandet orkar dras runt utan “stopp” även om en tyngre person springer på löpbandet, medan en klenare motor kan ha problem att dra runt löpmattan, samt komma upp i en högre hastighet.

Rörelse i bandet:

 1. Ett mindre löpband kan ibland kännas lite “skrangligt” och det kan kännas som att hela löpbandet gungar en aning, även om bandet klarar en rätt hög belastning.

 2. Om bandet är lite billigare så kan det vara för att dämpningen är lite sämre än på de dyrare bandet.

 3. Om du kollar på de allra billigaste banden så består de i princip bara av en platta med rullar kring vilken en matta rör sig, medan ett lite dyrare band som tex.

 4. Löpband i hög gymkvalitet som har en hel baskonstruktion med valsar och flera olika dämpningsfunktioner, vilket gör att du inte får samma gung i löpbandet.

Löpband i hög gymkvalitet Program och Display:

Program och Display Löpband

Ett dyrare löpband på gymmen kommer med ett stort antal program, möjlighet att mäta puls och kanske även sidofunktioner som fläkt och program där du kan följa en bana eller liknande

 • Medan de billigaste löpbanden ofta bara har en fartmätare samt möjlighet att justera fart och lutning, med mycket få andra funktioner.

Garantier:

 1. De allra flesta löpband som säljs på marknaden idag har automatiskt garanti för privatpersoner, om man inte köper av en mycket oseriös leverantör.

 2. Däremot finns det ett stort antal löpband som inte har garanti för företagsbruk eller kommersiellt bruk.

 3. Ofta är det endast löpbanden över en viss prisklass och kvalité som har garanti för företagsbruk.

 4. Är du osäker på det löpbandet du tittar på har garantin som du söker, så fråga butiken.

 5. Överlag kan man säga att när det kommer till löpband så får man ungefär vad man betalar för.

 6. Löpband är ett av de redskapen som verkligen slits med tiden, så fundera gärna en extra gång och som klassiskt råd så brukar vi säga att det kan vara värt att plocka bort någon annan produkt till fördel för att uppgradera löpbandet något och få en något mer slittålig produkt.

 7. Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. 

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner

På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare.

Finansiering av Löpband i hög gymkvalitet

Besök GymPartner Finance

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

 • Hyra
 • Leasing
 • Säljfinansiering
 • Avbetalning
 • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance

Gymauktioner Sverige

Gym i Konkurs Gymkonkurs

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.