Skivstångsställningar för komplexa övningar

Skivstångsställningar för komplexa övningar som bänkpress, sned bänkpress & axelpress är lättare att utföra med en skivstångsställning från GymPartner

Skivstångsställningar för komplexa övningar.

 • En skivstångsställning är det perfekta komplementet till träning med en träningsbänk.

Skivstångsställningar

 • Komplexa övningar som bänkpress, sned bänkpress och axelpress är lättare att utföra med en skivstångsställning då skivstången kan läggs åt sidan under paus.

 • Även med övningar som knäböj är en skivstångsställning mycket praktisk.

 • För att få ut maximalt antal övningar med din skivstångsställning bör du kunna justera höjden och bredden.

Skivstångsställningar för komplexa övningar

Skivstångsställningar hos GymPartner

En skivstångsställning underlättar styrketräning genom att göra det lättare att utföra övningarna och är ett hjälpmedel för ryggen

 • Utan en skivstångsställning måste skivstången alltid lyftas upp och ställas ned vilket kan leda till ryggskador om man inte använder rätt teknik.

 • Denna hantering/rörelse försvårar träningen och är oergonomisk. Gymutrustning och Skivstångsställningar för dig som vill kunna träna i hemmet eller på företaget.

 • Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till. Se till att träningen blir av, oavsett om de sker i hemmet eller på företaget.

 • GymPartner har grym specialkompetens och lång erfarenhet av att driva gym och sälja effektiva träningsredskap för ditt hemmagym.

 • I vårt sortiment hittar du allt från löpband till multigym och annan träningsutrustning för alla plånböcker.

Varför köpa träningsredskap & Skivstångsställningar för komplexa övningar hos GymPartner?

Skivstångsställningar hos GymPartner

Med mer än 40 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan vi hjälpa dig med den utrustning du behöver

 1. Vi erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice.

 2. Powerrack-GrandMaster PRO denna ställning är ett powerrack och ser ut som en bur och ger kanske det allra säkraste stödet för en lyftare.

 3. Om du t.ex knäböjer inne i buren och skulle misslyckas så kan du alltid känna dig lugn om du ställt in säkerhetsarmarna korrekt då de fångar upp allting inne i buren.

Vad ska man då välja, half eller power rack?

Halfrack

Powerrack

Överlag är det inte så stor skillnad mellan dessa två varianter.

 • Fördelen med ett power rack är att du har lite mer möjligheter då du har 4 höga ben samt att det blir extra säkert eftersom du “låser” stången helt inom buren.

 • Ställbar Skivstångsställning GrandMaster är en fristående ställning av premium-modell från GrandMaster  som passar all skivstångsträning.

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:

 • Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.​

 • Här har vi samlat alla squat rack och skivsstångsställningar som behövs för att kunna göra dina squats. Om det så är frontböj / frontsquats eller benböj / backsquat så passar alla dessa ställningar och rack för detta.

Älskar du också basövningar så som knäböj, marklyft, bänkpress, axelpress etc. ?

 1. Power-Rack Marbo Fitness

 2. Halfrack Knäböj & Bänkpress-ställning Impulse

 3. Halfrack Knäböj & Bänkpress-ställning Impulse

 4. Half Rack GrandMaster PRO-10 med viktställ 

Gymauktioner Sverige

Gym på auktioner Sverige

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners KRONOFOGDEN På GymAuktioner Sverige Alla Bolag - 556730-7367 SATS Din GymPartner Gymgrossisten GYM MM Sports Historia PS Auction Bänkpress Benpress

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners