Auktion Träningsmaskiner

Auktion Träningsmaskiner på GymAuktioner.se där du kan fynda begagnade träningsmaskiner och gymmaskiner. Löpband & Crosstrainer och mycket mer 

Auktion Träningsmaskiner på GymAuktioner.se där du kan fynda begagnade träningsmaskiner och gymmaskiner.

Inom kategorin Gymutrustning går det att hitta en stor variation av gymmaskiner och gymredskap som exempelvis Löpband, Crosstrainer, Armmaskiner, Axelmaskiner, Bröstmaskiner och Benmaskiner och mycket mer.

Auktion Träningsmaskiner på GymAuktioner.se

GymAuktioner Sverige ser till att med din hjälp ge produkter en ökad livslängd vilket i sin tur minskar den klimatpåverkan som konsumtionen ger.

De produkter som läggs ut på auktion kommer från exempelvis konkurser, överskott och avyttringar. Produkterna kan vara allt från helt oanvända i nyskick till begagnade, fullt fungerande och i bra form.

Köp Auktion Träningsmaskiner på Gymauktioner.se

Gymutrustning är allt från små maskiner till riktigt stora modeller som väger mycket. Det kan handla om fria vikter, hantlar och olika typer av träningsprodukter.

Nya gymmaskiner är en väldigt stor investering rent kostnadsmässigt, istället går det att göra ekonomiska fynd bland begagnad utrustning.

Utbudet hos GymAuktioner Sverige varierar utifrån de produkter som för tillfället är aktuella att lägga ut på auktion.

För att aldrig gå miste om bra produkter är det värt att med jämna rum besöka hemsidan för att upptäcka de nya auktioner som finns.

Användbara Gymmaskiner till salu

GymAuktioner Sverige har stor erfarenhet auktioner efter att ha funnits på marknaden sedan 1972.

De auktioner på gymmaskiner som läggs ut på på auktion har alltid en tydlig beskrivning av produkten för att du ska kunna läsa mer om det förväntade skicket och maskinens funktioner.

Majoriteten av de auktioner som läggs ut på hemsidan har en eller flera bilder, allt för att du bekvämt ska få all samlad information snabbt och enkelt.

Med hjälp av den informationen kan du sedan komma igång att lägga bud och göra ekonomiska fynd av begagnade maskiner till företag, BRF, Gym eller hemmagym.

Ställbara & Plana Bänkar 

Löpband 

Kompletta Gym

Ryggmaskiner

Magmaskiner

Auktion Träningsmaskiner med populärast är just nu:

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg