BODYPUMP är perfekt träning

Med skivstång och viktplattor arbetar du för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och framför allt roligt sätt som ger märkbara resultat. Fynda på gymauktioner.se

Förändra hela din kropp med the rep effect

BODYPUMP är perfekt träning för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Med skivstång och viktplattor arbetar du för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och framför allt roligt sätt som ger märkbara resultat.

BODYPUMP är perfekt träning

BODYPUMP är enkelt, effektivt och ger snabba resultat. Förändra hela din kropp med hjälp av den beprövade formen THE REP EFFECT som är ett genombrott i styrketräningen.

Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner bränner du fett och kalorier, blir stark och bygger snabbt tonade muskler.

En typisk klass BODYPUMP börjar med uppvärmning där du använder lätta vikter på skivstången. Därefter fokuseras det på varje större muskelgrupp – ben, bröst, rygg, axlar och mage.

Avslutningsvis sker nedvarvning till lugnare musik.

Liksom alla LES MILLS program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Din instruktör guidar dig genom träningen och pushar dig så att du gör ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Detaljer BODYPUMP är perfekt träning:

  • Längd: 55 min
  • Typ av träning: Styrketräning till musik
  • Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • vill bli starkare
  • vill lära dig funktionella övningar
  • vill förbruka energi
Kan man bli vältränad hemma?
Som nybörjare bör du sikta på att träna igenom hela kroppen ungefär två gånger per vecka för att få snabba resultat.
När du har tränat i några månader kan du sakta öka det till lite mer, 2-3 gånger per vecka, eftersom kroppens uppbyggande processer varar under kortare tid ju mer vältränad du blir.

Jag heter Martin Börjesson "Maximus" och "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör,  Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.

​Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

Enligt MaXimus är Bodypump Uthållighetsstyrketräning i grupp

BODYPUMP® är en timmes styrketräning i grupp till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av en skivstång och vikter. Förändra vikten på skivstången och anspassa träningen efter din egen förmåga.

Instruktören, som är specialutbildad och internationellt licencierad i BODYPUMP®, hjälper dig att hitta rätt vikt för dom olika övningarna och ger dig tekniktips under passets gång.

Musiken peppar dig att ta i lite extra. En klass från LesMills.

Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset 

Besök GymPartner Finance

Ny BodyPump-utrustning i kommersiell kvalitet och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kaffebloggens intressanta artiklar läs här "Ta en kaffe vettja!