Ove Rytter, sextiofyraårig fitnessexpert, visar hur man når sitt livs toppform

Träning för män 50+ Ove Rytter, sextiofyraårig fitnessexpert, visar hur man når sitt livs toppform även efter att man har passerat fyrtio!

Ove Rytter, född 10 mars 1957, är en svensk journalist och författare som framför allt skriver om träning och bodybuilding. 

Rytter är grundare av tidningen B&K Sports Magazine som startades 1981. Han tog examen som journalist 1980. Wikipedia

Ove startade även tidningen Fitness Magazine, i samarbete med Bonniers, 1996, en tidning som i första hand vänder sig till tjejer.

Den senaste tidskriften som Ove sjösatte i 2007 heter Dagens Träningsindustri och vänder sig till fackfolk inom branschen och tar upp ämnen som utbildning och marknadsföring.

I över ett kvarts sekel har han inspirerat svenskar till att börja träna och leva ett hälsosamt liv. Ove Rytter, 64, är förlagschefen som dragit igång träningstidningar, utgett böcker kring träning och kost och producerat videor.

”Balans i livet är viktigt, prehab är viktigare än rehab”, säger Ove i en intervju för Svenska Magasinet.

Träning för män 50+ av Ove Rytter

Han presenterar fyra kompletta program med både övningar och träningsupplägg. Här finns program både för soffpotatisen som vill komma igång och för den vältränade fyrtioplussaren som vill finslipa formen ytterligare.

Den utförliga övningsbanken innehåller Oves absoluta favoritövningar - de som han vet fungerar och ger en urstark kropp. Här finns även tester som avslöjar den biologiska åldern - är man femtio med en kropp som en tjugofemåring eller fyrtio med en kropp som en sextioåring?

Träning för män

"Jag vill ta med Träning för män 50+ som vill komma i form på en resa. Genom att använda kontrollstationer och sätta upp mål får de ett enklare och mer effektivt förhållningssätt till sin träning.

Jag kan garantera att de män som följer mina råd i boken kommer att tacka sig själva inom ett år. Och förmodligen kommer deras omgivning att bli minst lika nöjd." (Ove Rytter)

Ur innehållet: * Skapa ditt eget företag - Kroppen AB - och nå formen du alltid har drömt om

* Fyra kompletta kroppsrenoveringsprogram

* Din egen kroppsbudget

* Testa din fysiologiska ålder på bara 10 minuter! *

Vad ska jag äta som 50-plussare?

Ove Rytter  64 år

Miniartikel ovan är skriven av mig, av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym, sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Redan när jag träffade Ove Rytter för första gången på det anrika Antons Gym 1980, har jag med stor beundran följt hans kariärr inom gymbranschen.

Tyvärr är det först nu på äldre dagar som jag helt anammar Oves träningsfilosofier och kosthållning.

Jag kan därför varmt rekommendera alla mina gymvänner att läsa Oves olika böcker från pärm till pärm.

Träning För Män 40+ Av Ove Rytter

ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST?

About me 

Träning för män 50+ MaXimus

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Nyheter från Gymmarknaden

Nyheter från Gymmarknaden Gymutrustning på Google  Gymutrustning på Azure  Träningsmaskiner på Amazon Gym på Azure Gym på Amazon Motionscykel på Amazon Crosstrainer på Amazon Crosstrainer på Microsoft  Microsofts bästa Löpband Gymutrustning hos Microsoft GymAuktioners Gymutrustning Hantlar med ställ hos Microsoft Hantlar hos Google GymAuktioners Gymutrustning  GymPartners Gymutrustning hos Google  Amazons bästa Löpband Amazons Bästa Hantlar