Hantlar och hantelställ

Hantlar är av goda skäl ett av de populäraste träningsredskap som finns att använda både i gymmet och i det välutrustade hemmagymmet.

Hantlar och hantelställ är en kategori är ägnad åt ett av de mest klassiska och mest användbara träningsredskapen som finns – Hantlar. Hantlar är av goda skäl ett av de populäraste träningsredskap som finns att tillgå.

hemmagym, träna med hantlar hemma

Hantlar och hantelställ

Mångsidigheten hos hantlar som redskap är oöverträffad eftersom de har förmågan att erbjuda både unilateral-och-isolateral träning.

Med hjälp av hantlar kan du träna hela kroppen i olika rörelsemönster, gör hantelpressar och träna bröst, bicepscurl för armar, utfallssteg för ben & rumpa, stående hantelpressar för axlarna.

Listan kan göras mycket lång och bara kreativiteten och fantasin hos användaren sätter stopp. Hantlarna i denna kategori finns i olika utföranden och du väljer själv utefter dina preferenser och vad som passar dig bäst.

Hexhantlar - träna med hantlar hemma

Vill du exempelvis ha hantlar som ligger still på marken rekommenderas hexhantlar som har platta sidor.

Söker du snygga och stilrena hantlar som gör sig bra i ett hantelställ på ett stort gym rekommenderas våra Ziva hantlar som är i urethane. Vilket gör att dessa hantlar är 5 gånger mer slitstarkt än gummi,

Vill du hellre köpa ett snyggt hantelset från 1-10kg kan du välja våra Concept kromhantlar.

I denna kategori finns även hantelställ som passat ihop med de olika hantelvarianterna.
Här finns både ställ som passar hexhantlar, som har plana sidor, hantelställ som är utrustade med sadlar
till varje individuell hantel samt även vårt GrandMaster Fitness Hyllsystem, som är en oerhört praktisk multiförvaringslösning

Hantlar och Hantelställ i hemmagym 

Hantlar är ett mångsidigt träningsredskap där man tränar både styrka, kondition och rörlighet. Våra hantlar finns i flera olika viktklasser mellan 1-60kg.

Hantlar förekommer ofta inom crossfit och funktionell träning där man kombinerar
både styrka och uthållighetsträning.

Vilka övningar kan man göra med hantlar?

Övningar som bicepscurl och tricepspress, axelpress, utfallssteg, marklyft är bara ett fåtal övningar man kan göra med ett par hantlar.

En hantel är ett perfekt träningsredskap både till hemmet och till gymmet där man kan träna allt från ben, rumpa, armar, axlar och rygg och som tar en väldigt liten yta.

Bra hantlar och hantelpaket hos våra bästa gympartners

Bra tillbehör till dina hantlar

Även om det kan räcka bra med bara själva hantlarna för att träna kan det ofta vara bra med några tillbehör.
Exempelvis är ett hantelställ en bra lösning för att snyggt och praktiskt förvara alla dina hantlar när du inte använder dem.

En träningsbänk är också ett bra komplement till hantlarna, träningsbänken gör att du enklare kommer åt att träna bröstmuskler, biceps, triceps och ryggen med dina hantlar.

Även en gymmatta är ett bra tillbehör till hemmagymmet för att skydda golvet, vikterna och dina
öron när du tränar.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kaffebloggens intressanta artiklar läs här "Ta en kaffe vettja!

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

Nyheter från Gymmarknaden

Kompletta Nya-Begagnade Gym

  • Gymutrustning på Azure 

  • Gym på Azure

  • Crosstrainer på Microsoft 

  • Microsofts bästa Löpband

  • Gymutrustning hos Microsoft

  • GymAuktioners Gymutrustning

  • Hantlar med ställ hos Microsoft

hantlar, Hantelställ, hantlar hemma,