Smartshake - MuskelShoppen 2023

The Story of Smartshake. - En ljus svensk morgon tog den snart blivande Smartshake-grundaren Mikael Bergström, en shaker, fyllde den med mjölk och proteinpulver och gick ut till sin bil.

Smartshake - MuskelShoppen 2023 "First thing first"- Låt oss gå hela vägen tillbaka till 2008.

The Story of Smartshake

 • En ljus svensk morgon tog den snart blivande Smartshake-grundaren Mikael Bergström, en shaker, fyllde den med mjölk och proteinpulver och gick ut till sin bil.
 • Redan en upptagen man var han van vid att ha bråttom, och vissa dagar hann bara inte med något mer än en flytande frukost.
 • När han började skaka sin kopp under körning flög locket av och han befann sig täckt av proteinslurry.
 • Inte det bästa sättet att börja dagen, men den här historien har ett annat slut.
 • Lyckligtvis för oss städade Mikael inte bara upp och fortsatte sin dag.
 • Mikael började tänka på en smartare shaker - En " Smartshake.

Smartshake - MuskelShoppen 2023 "First thing first"- Låt oss gå hela vägen tillbaka till 2008. The Story of Smartshake En ljus svensk morgon tog den snart blivande Smartshake-grundaren Mikael Bergström, en shaker, fyllde den med mjölk och proteinpulver och gick ut till sin bil. Redan en upptagen man var han van vid att ha bråttom, och vissa dagar hann bara inte med något mer än en flytande frukost. När han började skaka sin kopp under körning flög locket av och han befann sig täckt av proteinslurry. Inte det bästa sättet att börja dagen, men den här historien har ett annat slut. Lyckligtvis för oss städade Mikael inte bara upp och fortsatte sin dag. Mikael började tänka på en smartare shaker - En " Smartshake.

Smartshake - MuskelShoppen 2023

Om detta hände honom, måste det säkert ha hänt många andra?

 • Han föreställde sig en ny sort av läckagesäkra shakers gjorda av högkvalitativa material.
 • Sedan lade han till revolutionerande funktioner som fästbara förvaringsfack för att slippa röran med att blanda dina drinkar från olika små plastpåsar.
 • Och det var då Smartshake föddes. Så, här är till den gamla shakern med det taskiga locket. Tack för inspirationen!

Mikael Bergström, grundare och ordförande SmartShake

 • Mikael Bergström, grundare och ordförande SmartShake. gå ut på marknaden, presentera idén och visa den fungerande SmartShake-prototypen.
 • Min första målgrupp var företag som tillverkar eller distribuerar kosttillskott.
 • Intresset var verkligen stort, så jag gick vidare till sporthandeln och en del dagligvarukedjor.

Smartshake - MuskelShoppen 2023 Om detta hände honom, måste det säkert ha hänt många andra? Han föreställde sig en ny sort av läckagesäkra shakers gjorda av högkvalitativa material. Sedan lade han till revolutionerande funktioner som fästbara förvaringsfack för att slippa röran med att blanda dina drinkar från olika små plastpåsar. Och det var då Smartshake föddes. Så, här är till den gamla shakern med det taskiga locket. Tack för inspirationen! Smartshake - MuskelShoppen 2023 - Smartshake - MuskelShoppen 2023- Smartshake - MuskelShoppen 2023 - Smartshake -MuskelShoppen 2023

En flaska Smartshake för varje tillfälle

 1. Efter ett decennium av innovation har Smartshake etablerat sig som det smarta modetillbehöret för den trendmedvetna slutkonsumenten.
 2. Smartshake är ett etablerat livsstilsmärke som säljs i mer än 90 marknader.
 3. Smartshake inriktade sig under de första åren på den snabbt växande fitness marknaden, med Smartshakes innovativa mixningsnät och smarta behållare för proteinpulver fick varumärket direkt fotfäste i branschen och är idag marknadsledande i Norden.
 4. Idag siktar Smartshake mot en bredare målgrupp.

En flaska Smartshake -Muskelshoppen 2023- för varje tillfälle Efter ett decennium av innovation har Smartshake etablerat sig som det smarta modetillbehöret för den trendmedvetna slutkonsumenten. Smartshake är ett etablerat livsstilsmärke som säljs i mer än 90 marknader. Smartshake inriktade sig under de första åren på den snabbt växande fitness marknaden, med Smartshakes innovativa mixningsnät och smarta behållare för proteinpulver fick varumärket direkt fotfäste i branschen och är idag marknadsledande i Norden. Idag siktar Smartshake mot en bredare målgrupp.

MuskelShoppens Varumärken 2023