Komplett Gym GrandMaster PRO

Hyra av GrandMaster PRO - Hyra av GymPartners Kompletta Gym används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Komplett Gym GrandMaster PRO & Precor Black Edition Gym. Våra priser grundar sig på hemsidans priser och Blocket. Kraftig mängdrabatt utgår endast vid köp av allt nedan.

Komplett Gym GrandMaster PRO & Precor Black Edition Gym

Komplett Gym GrandMaster PRO & Precor Black Edition Gym Allt i nyskick och många träningsmaskiner har nya dynor: 1. Axelpress GrandMaster PRO Black  2. Benspark Ny GrandMaster Premium PRO 3. Lårcurl Sittande GrandMaster PRO Black 4.. Benpress Sittande GrandMaster PRO Black 5. Smithmaskin med motvikt GrandMaster PRO Ny 6. 5-Stationers Multigym-GrandMaster PRO Black (Cable Cross, Latsdrag, Sittande rodd, Hi/low pulley)

Allt i nyskick och många träningsmaskiner har nya dynor:

1. Axelpress GrandMaster PRO Black 

2. Benspark Ny GrandMaster Premium PRO

3. Lårcurl Sittande GrandMaster PRO Black

4.. Benpress Sittande GrandMaster PRO Black

5. Smithmaskin med motvikt GrandMaster PRO Ny

6. 5-Stationers Multigym-GrandMaster PRO Black

(Cable Cross, Latsdrag, Sittande rodd, Hi/low pulley)

7, Bröstpress GrandMaster PRO Black

8. Magmaskin GrandMaster PRO

9. Ryggresare GrandMaster PRO

10. Ställbar Magbänk GrandMaster PRO NY

11, Ställbar bänk GrandMaster PRO 2 st.

 • Med ergonomiskt säte och snabbjusterande säte.
 • Du kan justera ryggstödet & sittdynan på bänken. 

12..Bänkpressbänk GrandMaster PRO nya dynor

13. Half Rack GrandMaster PRO-10 Nytt

14, Squatrack GrandMaster PRO-Skivstångsställning

15, GrandMaster Cross-Cage XL Hybrid

15b. Bumper plates-Viktskivor 5-25kg GrandMaster

16. Kabelmaskin - Dragapparat GrandMaster Fitness

17. Smithmaskin-Halfrack GrandMaster X5 Ny mindre

18.GrandMaster Chinsräcke Nytt

19.Curlstång GrandMaster Gold Ny

20. Romerska Ringar i Trä Nya GrandMaster

21.GYM-Crossfit Smart Förvaring GrandMaster

22. Lyftarflak GrandMaster Nytt

23..Spinningcykel GrandMaster PRO Bike Ny

24. Competition Kettlebells GrandMaster 4-48kg Nya

Hyra av GrandMaster PRO

Hyra av GymPartners Kompletta Gym används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår övriga Gymutrustning i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Andra Kompletta Gym som kan finansieras av Martin Maximus Börjesson med företagen GymAuktioner & GymPartner

 1. Komplett Life Fitness Gym Göteborg

 2. Komplett Gym GrandMaster PRO

 3. Komplett begagnat gym CL-Fitness

 4. Komplett Life Fitness Gym Skara

 5. Gymutrustning och Kompletta Gym

 6. GrandMaster PRO Gym på Blocket 

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår övriga Gymutrustning i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+ Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder. Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat? Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm.

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+

Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder.

Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym

Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat?

Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm.

Öppna eget gym?

Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen. Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är:

 • VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas?

 • Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse?

 • Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna?

 • Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder?

 • Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+ Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder. Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat? Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm. Öppna eget gym? Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen. Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är: VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas? Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse? Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna? Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder? Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?

Hyra av GrandMaster PRO Hyra av GymPartners Kompletta Gym används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Besök GymPartner Finance Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår övriga Gymutrustning i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Andra Kompletta Gym som kan finansieras av Martin Maximus Börjesson med företagen GymAuktioner & GymPartner Komplett Life Fitness Gym Göteborg Komplett Gym GrandMaster PRO Besök GymPartner Finance Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår övriga Gymutrustning i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.