Life Circuit Komplett Gym

Life Circuit Komplett Gym med snabba övergångar. - Inga justeringar och bekväma knappkontroller för motstånds-justering möjliggör snabba övergångar vid cirkelträning och gör det enkelt för nybörjare att använda.

Life Circuit Komplett Gym är mycket en lättillgänglig viktträning genom cirkelträning.

 • Life Circuit Komplett Gym passar för styrketräning för nybörjare eller personer som vill söker efter inbjudande och effektiv cirkelträning.

Life Circuit Komplett Gym är mycket en lättillgänglig viktträning genom cirkelträning. Life Circuit Komplett Gym passar för styrketräning för nybörjare eller personer som vill söker efter inbjudande och effektiv cirkelträning. Life Circuit Komplett Gym med 7 anledningar till att välja Life Circuit Perfekt ”kom igång”-träning Allsidig träning för hela kroppen När du vill öka din muskelstyrka När du snabbt vill komma i form När du vill träna men har ont om tid Om du inte riktigt har hittat din plats i ”gymmet” Passar både vältränade och nybörjare Life Circuit Komplett Gym med snabba övergångar Inga justeringar och bekväma knappkontroller för motståndsjustering möjliggör snabba övergångar vid cirkelträning och gör det enkelt för nybörjare att använda. LIFEBAND RESISTANCE-SYSTEM Egenutvecklad teknologi ger en mjuk och jämn motståndsprofil oavsett rörelsens hastighet. KNAPPKONTROLLER Bekvämt placerade och enkla att använda så att användare snabbt kan ändra motstånd vid cirkelträning. Känns tryggare för nya motionärer än traditionella pinnsystem. KONSEKVENTA MOTSTÅNDSNIVÅER Alla maskiner i serien använder samma motståndsskala. Om en användare föredrar nivå 10 på en maskin kommer de antagligen att använda nivå 10 på alla maskiner i serien.

Life Circuit Komplett Gym med 7 anledningar till att välja Life Circuit

 1. Perfekt ”kom igång”-träning

 2. Allsidig träning för hela kroppen

 3. När du vill öka din muskelstyrka

 4. När du snabbt vill komma i form

 5. När du vill träna men har ont om tid

 6. Om du inte riktigt har hittat din plats i ”gymmet”

 7. Passar både vältränade och nybörjare

Life Circuit Komplett Gym är mycket en lättillgänglig viktträning genom cirkelträning. Life Circuit Komplett Gym passar för styrketräning för nybörjare

 • Bekvämt placerade och enkla att använda så att användare snabbt kan ändra motstånd vid cirkelträning. Känns tryggare för nya motionärer än traditionella pinnsystem.

KONSEKVENTA MOTSTÅNDSNIVÅER

 • Alla maskiner i serien använder samma motståndsskala.

 • Om en användare föredrar nivå 10 på en maskin kommer de antagligen att använda nivå 10 på alla maskiner i serien.

Andra Kompletta Gym 2023 som kan finansieras av Martin Maximus Börjesson med företagen GymAuktioner & GymPartner

 1. Komplett Life Fitness Gym Göteborg

 2. Komplett Gym GrandMaster PRO

 3. Komplett begagnat gym CL-Fitness

 4. Komplett Life Fitness Gym Skara

 5. Gymutrustning och Kompletta Gym

 6. GrandMaster PRO Gym på Blocket 

Life Circuit Komplett Gym är mycket en lättillgänglig viktträning genom cirkelträning. Life Circuit Komplett Gym passar för styrketräning för nybörjare

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+

 • Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder.

Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym

 • Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet?

 • Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat?

 • Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård.

 • Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm.

Öppna eget gym?

Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen.

Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är:

 • VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas?

 • Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse?

 • Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna?

 • Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder?

 • Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+ Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder. Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat? Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm. Öppna eget gym? Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen. Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är: VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas? Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse? Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna? Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder? Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?