Haus of Gym80 - Är ett paradis för träningsentusiaster

Haus of Gym80, grundat av Kenny Isaksson och Mats Andersson i Västerås, är en manifestation av Gym80s arv och passion för träning.

Gym80 Kungen av Maskiner, är inte bara ett varumärke, det är en legend inom träningsvärlden känt för sin råa känsla och unika utseende.
Med ett omfattande sortiment på över 400 maskiner, alla tillverkade i Tyskland, strävar de efter att vara kända som King of Machines.

Deras produkter är synonyma med kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till förstahandsvalet för seriösa träningsutövare världen över.

 • Brett utbud av över 300 maskiner
 • Tillverkade i Tyskland för överlägsen kvalitet
 • Strävan att vara kända som King of Machines

Haus of Gym80 - Är ett paradis för träningsentusiaster - En Legacy av Hardcore Träning

Gym80 har varit en ledande aktör inom gymbranschen sedan 1980-talet. Med sin robusta hardcorekänsla och omfattande sortiment av maskiner är de kända för att erbjuda utrustning som tål den hårdaste och tyngsta träningen.
Det grova stålet och det unika utseendet ger en träningsupplevelse utöver det vanliga. Att Gym80 finns på det legendariska Golds Gym i Venice California, känt för sina internationella besökare, är ett tydligt bevis på deras status som branschledare.

 • Legendariskt rykte inom gymbranschen sedan 1980-talet
 • Robust och tålig utrustning för hård träning
 • Närvaro på Golds Gym i Venice California som ett bevis på kvalitet och status.

Haus of Gym80 Västerås - HOUSE OF GYM80 I MÖLNDAL

 

Haus of Gym80 - Med Inspiration från Hardcore 80-tal

Haus of Gym80, grundat av Kenny Isaksson och Mats Andersson i Västerås, är en manifestation av Gym80's arv och passion för träning.
Genom att bygga ett spektakulärt showroom ville de skapa en plats där kunder kunde uppleva Gym80s maskiner i en atmosfär som för tankarna tillbaka till det legendariska 80-talet, men med en modern twist.

Den positiva responsen från marknaden visar på behovet av och intresset för en plats som Haus of Gym80 där träningsentusiaster kan uppleva och inspireras av det bästa inom träningsutrustning.

 • Skapandet av Haus of Gym80 som en hyllning till 80-talets hardcore träning
 • Positiv respons från marknaden visar på behovet av och intresset för en plats som Haus of Gym80
 • Möjlighet för kunder att uppleva och inspireras av det bästa inom träningsutrustning i en unik och inspirerande miljö.
 • Kenny och Mats säljer också Milon.


Välkomna till Haus of Gym80 - Upptäck gymträningens nya era

Kontakta oss för en unik upplevelse

Haus of Gym80 är mer än bara ett showroom, det är en destination för träningsentusiaster som vill uppleva det bästa inom träningsutrustning i en inspirerande miljö.
Kontakta oss idag för att boka en visning och ta del av den ultimata träningsupplevelsen.

 • Möjlighet att boka visning genom direktkontakt eller via hemsidan
 • Haus of Gym80 erbjuder 240 kvm ren inspiration och träning
 • En plats där kunder kan uppleva och hitta nya idéer till sin egen träningsanläggning.

gym80 har en kvalitet som är helt unik. gym80 består av både styrkemaskiner och cardio med tillverkning i vår fabrik i Tyskland. Vi använder 4mm tyskt stål och kevlar bälten med inbäddad ståltråd istället för vajrar. Vi har mer än 300 maskiner i sortimentet med möjlighet att skapa design efter din smak i all oändlighet. Välj färg på stålet och brodera din logga på dynorna. Anpassa inte ditt gym efter maskinerna. Anpassa maskinerna efter ditt gym. Du väljer hur framtidens gym ser ut. Vi ser till att det håller.  HOUSE OF GYM80 I MÖLNDAL - Gym80 har en kvalitet som är helt unik. gym80 består av både styrkemaskiner.

HOUSE OF GYM80 I MÖLNDAL

Gym80 har en kvalitet som är helt unik. gym80 består av både styrkemaskiner och cardio med tillverkning i sin stora fabrik i Tyskland.

De använder 4mm tyskt stål och kevlar bälten med inbäddad ståltråd istället för vajrar.

Vi på GymAuktioner och GymPartner med grundaren Martin Maximus, har fler än 700 begagnade gymmaskiner och nu även nya Gym80 maskiner för ett komplett Gym i sortimentet med möjlighet att tillsammans med vår Polska partner, skapa design efter din smak i all oändlighet.

Välj färg på stålet och brodera din logga på dynorna. Anpassa inte ditt gym efter maskinerna.
Anpassa maskinerna efter ditt gym.

Du väljer hur framtidens gym ser ut. Vi ser till att det håller.
House of Gym80 har öppnat ett utställningsgym med ett komplett Gym med nya Gym80 maskiner i OLOV ATTMARSSONS specialdesignade lackfärg och dynor i BLACK GLIMMER, hos Muskelshoppen på Nämndemansgatan 17.
431 33 Mölndal.

MuskelShoppen & House Of Gym80 - Nämndemansagatan 17

House Of Gym80 - MuskelShoppen

Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal

+4676-393 30 57